Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Punta Arenas

închiriere de mașină Punta Arenas

Găsiți o mașină de închiriat Punta Arenas ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Chile: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Punta Arenas. Găsiți de asemenea un hotel Punta Arenasși un zbor Punta Arenas.

Prognoza meteo pentru Punta Arenas
 • Luni 24
  Min 7 °C
  Max 12 °C
 • Marți 25
  Min 7 °C
  Max 10 °C
 • Miercuri 26
  Min 6 °C
  Max 13 °C
 • Joi 27
  Min 5 °C
  Max 10 °C
 • Vineri 28
  Min 7 °C
  Max 11 °C

Rent a car Punta Arenas: Comparați închirierea dvs. de vehicul Punta Arenas pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Punta Arenas sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Punta Arenas pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Punta Arenas la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Punta Arenas, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.