Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Split

închiriere de mașină Split

Găsiți o mașină de închiriat Split ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Croația: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Split. Găsiți de asemenea un hotel Splitși un zbor Split.

Prognoza meteo pentru Split
 • Miercuri 7
  Min 5 °C
  Max 14 °C
 • Joi 8
  Min 6 °C
  Max 14 °C
 • Vineri 9
  Min 8 °C
  Max 14 °C
 • Sâmbătă 10
  Min 6 °C
  Max 16 °C
 • Duminică 11
  Min 7 °C
  Max 15 °C

Rent a car Split: Comparați închirierea dvs. de vehicul Split pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Split sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Split pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Split la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Split, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.