Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Basel

închiriere de mașină Basel

Găsiți o mașină de închiriat Basel ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Elveția: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Basel. Găsiți de asemenea un hotel Baselși un zbor Basel Moulhouse.

Prognoza meteo pentru Basel
 • Vineri 24
  Min 7 °C
  Max 17 °C
 • Sâmbătă 25
  Min 6 °C
  Max 17 °C
 • Duminică 26
  Min 3 °C
  Max 13 °C
 • Luni 27
  Min 4 °C
  Max 19 °C
 • Marți 28
  Min 6 °C
  Max 18 °C

Rent a car Basel: Comparați închirierea dvs. de vehicul Basel pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Basel sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Basel pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Basel la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Basel, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.