Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Addis Abeba

închiriere de mașină Addis Abeba

Găsiți o mașină de închiriat Addis Abeba ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Etiopia: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Addis Abeba. Găsiți de asemenea un hotel Addis Abebași un zbor Addis Ababa.

Prognoza meteo pentru Addis Abeba
 • Sâmbătă 21
  Min 7 °C
  Max 26 °C
 • Duminică 22
  Min 7 °C
  Max 26 °C
 • Luni 23
  Min 7 °C
  Max 25 °C
 • Marți 24
  Min 7 °C
  Max 26 °C
 • Miercuri 25
  Min 5 °C
  Max 24 °C

Rent a car Addis Abeba: Comparați închirierea dvs. de vehicul Addis Abeba pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Addis Abeba sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Addis Abeba pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Addis Abeba la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Addis Abeba, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.