Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Rovaniemi

Ultimele căutări de mașină de închiriat Rovaniemi (RVN)

Închiriere mașină Rovaniemi 46€ de la 27 la 30 Octombrie Închir auto  Acum 44 zile
Închiriere mașină Rovaniemi 38€ de la 27 la 31 Octombrie Închir auto  Acum 44 zile
Închiriere mașină Rovaniemi 170€ de la 22 la 29 Decembrie Închir auto  Acum 213 zile

închiriere de mașină Rovaniemi

Găsiți o mașină de închiriat Rovaniemi ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Finlanda: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Rovaniemi. Găsiți de asemenea un hotel Rovaniemiși un zbor Rovaniemi.

Prognoza meteo pentru Rovaniemi
 • Joi 27
  Min -10 °C
  Max -1 °C
 • Vineri 28
  Min 1 °C
  Max 4 °C
 • Sâmbătă 29
  Min -2 °C
  Max 3 °C
 • Duminică 30
  Min -2 °C
  Max 2 °C
 • Luni 31
  Min -3 °C
  Max 1 °C

Rent a car Rovaniemi: Comparați închirierea dvs. de vehicul Rovaniemi pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Rovaniemi sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Rovaniemi pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Rovaniemi la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Rovaniemi, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.