Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Bologna

Ultimele căutări de mașină de închiriat Bologna (BLQ)

Închiriere mașină Bologna 19€ de la 27 Aprilie la 06 Mai Închir auto  Acum 30 zile
Închiriere mașină Bologna 18€ de la 16 la 26 Aprilie Închir auto  Acum 59 zile

închiriere de mașină Bologna

Găsiți o mașină de închiriat Bologna ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Italia: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Bologna. Găsiți de asemenea un hotel Bolognași un zbor Bolonia.

Prognoza meteo pentru Bologna
 • Miercuri 22
  Min 10 °C
  Max 21 °C
 • Joi 23
  Min 11 °C
  Max 22 °C
 • Vineri 24
  Min 10 °C
  Max 23 °C
 • Sâmbătă 25
  Min 11 °C
  Max 23 °C
 • Duminică 26
  Min 6 °C
  Max 20 °C

Rent a car Bologna: Comparați închirierea dvs. de vehicul Bologna pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Bologna sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Bologna pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Bologna la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Bologna, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.