Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Bologna

Ultimele căutări de mașină de închiriat Bologna (BLQ)

Închiriere mașină Bologna 11€ de la 09 la 13 Decembrie Închir auto  Acum 18 zile
Închiriere mașină Bologna 9€ de la 09 Decembrie la 02 Ianuarie Închir auto  Acum 45 zile
Închiriere mașină Bologna 9€ de la 02 la 16 Decembrie Închir auto  Acum 45 zile

închiriere de mașină Bologna

Găsiți o mașină de închiriat Bologna ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Italia: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Bologna. Găsiți de asemenea un hotel Bolognași un zbor Bolonia.

Prognoza meteo pentru Bologna
 • Joi 27
  Min 9 °C
  Max 19 °C
 • Vineri 28
  Min 8 °C
  Max 19 °C
 • Sâmbătă 29
  Min 10 °C
  Max 20 °C
 • Duminică 30
  Min 9 °C
  Max 20 °C
 • Luni 31
  Min 10 °C
  Max 19 °C

Rent a car Bologna: Comparați închirierea dvs. de vehicul Bologna pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Bologna sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Bologna pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Bologna la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Bologna, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.