Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Torino

Ultimele căutări de mașină de închiriat Torino (TRN)

Închiriere mașină Torino 16€ de la 20 la 23 Noiembrie Închir auto  Acum 6 zile
Închiriere mașină Torino 19€ de la 25 Februarie la 04 Martie Închir auto  Acum 54 zile
Închiriere mașină Torino 20€ de la 11 la 18 Februarie Închir auto  Acum 91 zile

închiriere de mașină Torino

Găsiți o mașină de închiriat Torino ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Italia: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Torino. Găsiți de asemenea un hotel Torinoși un zbor Turin.

Prognoza meteo pentru Torino
 • Luni 24
  Min 10 °C
  Max 17 °C
 • Marți 25
  Min 12 °C
  Max 17 °C
 • Miercuri 26
  Min 11 °C
  Max 22 °C
 • Joi 27
  Min 10 °C
  Max 17 °C
 • Vineri 28
  Min 8 °C
  Max 15 °C

Rent a car Torino: Comparați închirierea dvs. de vehicul Torino pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Torino sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Torino pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Torino la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Torino, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.