Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Chişinău

Ultimele căutări de mașină de închiriat Chişinău (KIV)

Închiriere mașină Chişinău 17€ de la 29 Octombrie la 12 Noiembrie Închir auto  Ieri
Închiriere mașină Chişinău 19€ de la 20 la 27 Octombrie Închir auto  Acum 8 zile
Închiriere mașină Chişinău 24€ de la 02 la 14 Ianuarie Închir auto  Acum 14 zile
Închiriere mașină Chişinău 21€ de la 25 Decembrie la 14 Ianuarie Închir auto  Acum 14 zile
Închiriere mașină Chişinău 17€ de la 31 Decembrie la 14 Ianuarie Închir auto  Acum 66 zile
Închiriere mașină Chişinău 19€ de la 26 la 31 Octombrie Închir auto  Acum 68 zile

închiriere de mașină Chişinău

Găsiți o mașină de închiriat Chişinău ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Moldova: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Chişinău. Găsiți de asemenea un hotel Chişinăuși un zbor Chisinau.

Prognoza meteo pentru Chişinău
 • Joi 20
  Min 2 °C
  Max 11 °C
 • Vineri 21
  Min 7 °C
  Max 11 °C
 • Sâmbătă 22
  Min 8 °C
  Max 13 °C
 • Duminică 23
  Min 7 °C
  Max 13 °C
 • Luni 24
  Min 7 °C
  Max 12 °C

Rent a car Chişinău: Comparați închirierea dvs. de vehicul Chişinău pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Chişinău sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Chişinău pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Chişinău la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Chişinău, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.