Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Chişinău

Ultimele căutări de mașină de închiriat Chişinău (KIV)

Închiriere mașină Chişinău 25€ de la 15 la 17 Septembrie Închir auto  Ieri
Închiriere mașină Chişinău 17€ de la 16 la 30 Aprilie Închir auto  Acum 8 zile
Închiriere mașină Chişinău 17€ de la 14 Aprilie la 12 Mai Închir auto  Acum 47 zile
Închiriere mașină Chişinău 17€ de la 14 Aprilie la 12 Mai Închir auto  Acum 47 zile

închiriere de mașină Chişinău

Găsiți o mașină de închiriat Chişinău ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Moldova: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Chişinău. Găsiți de asemenea un hotel Chişinăuși un zbor Chisinau.

Prognoza meteo pentru Chişinău
 • Vineri 24
  Min 7 °C
  Max 21 °C
 • Sâmbătă 25
  Min 3 °C
  Max 13 °C
 • Duminică 26
  Min 1 °C
  Max 8 °C
 • Luni 27
  Min 3 °C
  Max 10 °C
 • Marți 28
  Min 3 °C
  Max 11 °C

Rent a car Chişinău: Comparați închirierea dvs. de vehicul Chişinău pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Chişinău sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Chişinău pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Chişinău la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Chişinău, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.