Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Craiova

Ultimele căutări de mașină de închiriat Craiova (CRA)

Închiriere mașină Craiova 20€ de la 05 la 26 Decembrie Închir auto  Acum 25 zile
Închiriere mașină Craiova 20€ de la 01 Decembrie la 09 Ianuarie Închir auto  Acum 61 zile
Închiriere mașină Craiova 23€ de la 06 la 13 Noiembrie Închir auto  Acum 82 zile

închiriere de mașină Craiova

Găsiți o mașină de închiriat Craiova ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină România: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Craiova. Găsiți de asemenea un hotel Craiovași un zbor Craiova.

Prognoza meteo pentru Craiova
 • Joi 20
  Min 8 °C
  Max 14 °C
 • Vineri 21
  Min 9 °C
  Max 15 °C
 • Sâmbătă 22
  Min 8 °C
  Max 13 °C
 • Duminică 23
  Min 10 °C
  Max 17 °C
 • Luni 24
  Min 6 °C
  Max 14 °C

Rent a car Craiova: Comparați închirierea dvs. de vehicul Craiova pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Craiova sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Craiova pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Craiova la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Craiova, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.