Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Craiova

Ultimele căutări de mașină de închiriat Craiova (CRA)

Închiriere mașină Craiova 22€ de la 11 la 15 Aprilie Închir auto  Acum 16 zile
Închiriere mașină Craiova 26€ de la 04 Iunie la 06 Iulie Închir auto  Acum 24 zile
Închiriere mașină Craiova 21€ de la 01 la 31 Iulie Închir auto  Acum 139 zile

închiriere de mașină Craiova

Găsiți o mașină de închiriat Craiova ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină România: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Craiova. Găsiți de asemenea un hotel Craiovași un zbor Craiova.

Prognoza meteo pentru Craiova
 • Vineri 24
  Min 11 °C
  Max 22 °C
 • Sâmbătă 25
  Min 6 °C
  Max 14 °C
 • Duminică 26
  Min 6 °C
  Max 18 °C
 • Luni 27
  Min 4 °C
  Max 12 °C
 • Marți 28
  Min 5 °C
  Max 14 °C

Rent a car Craiova: Comparați închirierea dvs. de vehicul Craiova pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Craiova sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Craiova pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Craiova la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Craiova, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.