Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Palma de Mallorca

Ultimele căutări de mașină de închiriat Palma de Mallorca (PMI)

Închiriere mașină Palma de Mallorca 12€ de la 31 Mai la 07 Iunie Închir auto  Ieri
Închiriere mașină Palma de Mallorca 22€ de la 12 la 22 Iulie Închir auto  Acum 13 zile

închiriere de mașină Palma de Mallorca

Găsiți o mașină de închiriat Palma de Mallorca ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Spania: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Palma de Mallorca. Găsiți de asemenea un hotel Palma de Mallorcași un zbor Palma de Mallorca.

Prognoza meteo pentru Palma de Mallorca
 • Miercuri 18
  Min 6 °C
  Max 9 °C
 • Joi 19
  Min 8 °C
  Max 12 °C
 • Vineri 20
  Min 8 °C
  Max 12 °C
 • Sâmbătă 21
  Min 5 °C
  Max 12 °C
 • Duminică 22
  Min 3 °C
  Max 13 °C

Rent a car Palma de Mallorca: Comparați închirierea dvs. de vehicul Palma de Mallorca pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Palma de Mallorca sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Palma de Mallorca pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Palma de Mallorca la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Palma de Mallorca, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.