Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Montevideo

închiriere de mașină Montevideo

Găsiți o mașină de închiriat Montevideo ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Uruguay: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Montevideo. Găsiți de asemenea un hotel Montevideoși un zbor Montevideo.

Prognoza meteo pentru Montevideo
 • Marți 21
  Min 23 °C
  Max 37 °C
 • Miercuri 22
  Min 24 °C
  Max 35 °C
 • Joi 23
  Min 22 °C
  Max 35 °C
 • Vineri 24
  Min 20 °C
  Max 32 °C
 • Sâmbătă 25
  Min 20 °C
  Max 31 °C

Rent a car Montevideo: Comparați închirierea dvs. de vehicul Montevideo pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Montevideo sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Montevideo pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Montevideo la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Montevideo, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.