Folosim cookies pentru a ne livra serviciile. Continuând să folosiți website-ul nostru, acceptați politicile noastre legate de cookies. Pentru mai multe informații click aici OK

Rent a car Punta del Este

închiriere de mașină Punta del Este

Găsiți o mașină de închiriat Punta del Este ieftină, Jetcost compară instantaneu mii de oferte de închiriere de mașină Uruguay: Economică, Compactă, Rutieră, Mini, Break, Minibus, Confort, Lux. Comparatorul Jetcost este specializat în închirierea auto Punta del Este. Găsiți de asemenea un hotel Punta del Esteși un zbor Punta Del Este.

Prognoza meteo pentru Punta del Este
 • Vineri 20
  Min 21 °C
  Max 33 °C
 • Sâmbătă 21
  Min 19 °C
  Max 34 °C
 • Duminică 22
  Min 19 °C
  Max 33 °C
 • Luni 23
  Min 20 °C
  Max 31 °C
 • Marți 24
  Min 18 °C
  Max 35 °C

Rent a car Punta del Este: Comparați închirierea dvs. de vehicul Punta del Este pentru a găsi prețul cel mai avantajos. Toate promoțiile și discount-urile pentru închirierea de mașină Punta del Este sunt pe comparatorul Jetcost.
Pentru a închiria la sosirea la aeroport, într-o gară sau în centrul orașului, utilizați comparatorul nostru de închiriere mașină Punta del Este pentru a plăti mai puțin.
Comparați toate categoriile de închiriere de mașină (economică, standard, monospațiu sau utilitară) cu cutie de viteze automată sau manuală, cu sau fără aer condiționat și găsiți automobilul de închiriat Punta del Este la preț mic. Toate mărcile, modelele de mașină, agențiile de închiriat (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Alamo, Easycar...) și brokerii (Autoeurope, Autoescape, eLocationdevoiture, Holidays Auto,...) sunt pe comparatorul nostru. Jetcost nu compară doar închirierile Punta del Este, dar și închiriere mașină Geneva, închiriere mașină Munchen, închiriere mașină Ajaccio, închiriere mașină Malaga et închiriere mașină Toulouse.