Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparator de prețuri de hoteluri
Selectează destinația
  • {{ item.place_label }}, {{ item.country_name }} ({{ item.results }} )
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ toDate | dateToDayNumber }}

{{ toDate | dateToMonthName }}

{{ toDate | dateToDayName }}

?
Camere și Oaspeți
{{ adults }} , {{ children }} , {{ roomsNumber }}
Cameră {{ index + 1 }} Elimină
Adulți
{{ room.adults }}
Copii
{{ room.children || 0 }}
Vârsta copiilor
Adăugaţi o cameră
powered by

5 hoteluri de neratat din lume

Găsiți cazare perfectă! Iată câteva sfaturi despre unde să stați pentru următoarea vacanță!
 

1- Capella Ubud, Bali

5 hoteluri de neratat din lume
Înconjurată de sate mici, sanctuare și acri de câmpuri verzi de orez din Ubud, această proprietate vă va oferi una dintre cele mai captivante experiențe posibile în Bali. Un pod suspendat duce oaspeții aici la apartamentele lor cu corturi și nimic din interior nu este lăsat la voia întâmplării: podele din tec, trunchiuri de epocă și mobilier antic. Aici oaspeții se simt cu adevărat cufundați în junglă, cu pădure deasă de toate părțile și râul Wos care curge în apropiere.
 

2- Waldorf Astoria Ithaafushi, Maldive

5 hoteluri de neratat din lume
Visul începe chiar înainte de a ajunge pentru cei care stau la această proprietate incredibilă din Maldive. Sosiți cu iahtul de la aeroportul internațional și, odată ce ajungeți, veți găsi nu mai puțin de 121 de vile disponibile, oferind tot ce vă puteți dori într-o vacanță în Maldive.
   

3- Raffles, Istanbul

5 hoteluri de neratat din lume
Ferestrele din podea până în tavan și balcoanele private cu vedere la Bosfor sunt doar câteva dintre atracțiile acestui hotel. Fiecare detaliu al proprietății este îngrijit în fiecare detaliu și fiecare cameră face din lux un punct forte. Și dacă doriți să savurați o masă excelentă, restaurantul Isokyo al hotelului este unul dintre cele mai bune din oraș.
 

4- Tambo del Inka, Peru

5 hoteluri de neratat din lume
La aproximativ o oră de Cusco, Tambo del Inka este o bază perfectă pentru a descoperi Machu Picchu și Valea Sacră, cu 128 de camere cu vedere la Anzi și râul Vilcanota. Sejurul ideal pentru a descoperi frumusețile din Peru și în același timp pentru a vă relaxa datorită serviciilor relaxante oferite de structură.
   

5- Hotel Shangri-La, Londra

5 hoteluri de neratat din lume
Acest hotel, care domină orizontul orașului, face parte dintr-un zgârie-nori proiectat de Renzo Piano, la doar o aruncătură de băț de London Bridge (și merită vizitat doar din acest motiv). De la etajul 34 al clădirii vă puteți bucura de o vedere magnifică: unele dintre camere sunt de fapt printre cele mai înalte din întregul oraș!
 
Acestea sunt doar câteva dintre hotelurile grozave de neratat! Căutați cazare în altă destinație? Comparați toate ofertele hoteliere dintr-un singur clic!
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.