Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
  • 5 locuri infricosatoare pe care sa le vizitezi de Halloween

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitați de Halloween

Dacă sunteți în căutarea locului potrivit pentru a petrece cel mai înfricoșător Halloween, încercați să vizitați unul dintre aceste 5 dintre cele mai înfricoșătoare și mai sinistre locuri din lume pe 31 octombrie!
 

1- Castelul Bran, România

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitezi de Halloween
Casa lui Vlad Țepeș, mai bine cunoscut sub numele de Dracula, conducătorul însetat de sânge pe care se bazează legendele. Aici puteți vizita castelul contelui, puteți dormi într-un hotel și puteți mânca într-un restaurant cu tema Dracula. 

De Halloween, puteți vizita Castelul Bran într-un tur de miezul nopții și puteți participa la celebra petrecere de Halloween din cetatea Sighișoara, locul de naștere al lui Vlad. Una dintre cele mai inedite sărbători de Halloween din lume, petrecerea de la Sighișoara include un spectacol de magie, un concurs de costume și un spectaculos concurs de urlat la lună!

Cel mai apropiat aeroport: Tîrgu Mureș

2- Festivalul de foc Samhain, Scoția

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitezi de Halloween
Halloween provine de la un festival celtic numit Samhain, care marchează trecerea de la vară la iarnă. Încă se sărbătorește în fiecare an în Edinburgh, cu ocazia Festivalului Focului Samhain.

Festivalul este un spectacol unic: creaturi mitice defilează în ritm de tobe și scuipând foc în timp ce se îndreaptă de-a lungul istoricei Royal Mile din Edinburgh spre West Parliament Square, unde are loc bătălia dintre vară și iarnă. Nu este nevoie de bilete, dar dacă doriți să lăsați o donație pentru demonii care trec prin mulțime, aceștia vor aprecia.

Cel mai apropiat aeroport: Edinburgh
 

3- Yue Lan, Hong Kong

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitezi de Halloween
Halloween-ul este un succes în Hong Kong, deoarece coincide cu Yue Lan, "Festivalul fantomelor înfometate". Yue Lan este un festival budist străvechi care onorează strămoșii și marchează un moment în care lumea celor vii și cea a celor morți se deschid una către cealaltă. În timpul nopții, Hong Kong-ul este plin de altare, tămâie și lămpi, lăsate ca ofrande pentru a liniști fantomele strămoșilor. Orașul capătă apoi o înfățișare înfiorătoare, înainte de a reveni la normal cu petreceri distractive și tematice pe tot parcursul nopții de Halloween.

Cel mai apropiat aeroport: Hong Kong

4- Osuarul din Sedlec, Republica Cehă

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitezi de Halloween
Osuarul din Sedlec, situat la periferia orașului Kutná Hora, este numit "Biserica oaselor". Interiorul este împodobit cu 40.000 până la 70.000 de schelete umane datând din anul 1200, aranjate artistic și sculptate în 1870 de František Rint, un sculptor în lemn local. În centrul bisericii se află cea mai faimoasă operă de artă: un candelabru impresionant de structurat, realizat din aproape toate oasele corpului uman. Biserica poate fi vizitată doar în timpul zilei, dar dacă vreți să vă pregătiți pentru noaptea de Halloween cu o vizită la un loc înfricoșător, acesta este locul potrivit!

Cel mai apropiat aeroport: Pardubice
 

5- Sleepy Hollow, SUA

5 locuri înfricoșătoare pe care să le vizitezi de Halloween
Cadrul pentru povestea înfricoșătoare a călărețului fără cap, scrisă de Washington Irving. Cunoscută în întreaga lume datorită filmului lui Tim Burton din 1999, localnicii onorează legenda Sleepy Hollow cu evenimente pe tot parcursul lunii octombrie, inclusiv târguri și parade.

În cadrul unor tururi nocturne la lumina lanternelor, veți fi condus prin cimitirul Sleepy Hollow, locul de odihnă al lui Washington Irving și al presupusului vampir Barnabas Collins. Castelul Lyndhurst, pe de altă parte, oferă un tur bântuit mai prietenos pentru familii.

Cel mai apropiat aeroport: Westchester County
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.