Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile

7 sfaturi pentru pregătirea unei călătorii în cuplu


Vă vom lăsa cu câteva sfaturi practice, astfel încât pregătirea unei călătorii în cuplu să devină mai ușoară și să puteți beneficia de avantajele acestui tip de călătorie.
7 sfaturi pentru pregătirea unei călătorii în cuplu

Partajează-ți bagajul

Această idee are două obiective fundamentale: să nu transportați articole duplicate și că, dacă pierdeți o valiză sau nu aveți suficient de ghinion pentru a o fura, veți avea întotdeauna niște haine.
 

De acord cu cealaltă persoană pe ruta și stilul de călătorie

Ar trebui să fiți întotdeauna de acord cu cealaltă persoană pe ruta aproximativă și ce stil de călătorie plănuiți înainte de a pleca. Dacă vă îmbarcați într-o călătorie lungă, de exemplu, o călătorie în America de Sud care durează câteva luni, este necesar să fiți de acord cu cealaltă persoană despre locurile sau cel puțin țările pe care le veți vizita la început.
 

Împărțiți sarcinile de planificare a călătoriei

Nu trebuie să fii peste tot în locul în care planifici călătoria, ca și cum ai călători singur. În plus, fiecare membru al cuplului va fi probabil mai bine să facă o serie de lucruri.

 

Propuneți să faceți un fond comun de cheltuieli

Dacă aveți de gând să călătoriți în cuplu (sau în grup), cel mai bine este să propuneți să se înființeze un fond banal comun și să se împartă toate cheltuielile principale ale călătoriei. Aceasta nu înseamnă că nu îți aduci banii pentru a-ți cumpăra cadouri sau pentru alte cheltuieli pe care ai dori să le faci individual. Este clar că dacă luați un curs de scufundare și partenerul dvs. nu se simte deloc, va trebui să plătiți pentru asta.
 

Cumpărați bilete împreună

Dacă trebuie să cumpărați bilete de avion, nu le cumpărați unul câte unul. Nu veți pleca niciodată cu partenerul în avion și veți rata cel mai bun moment pentru a termina planificarea călătoriei dvs. Există și partea economică. În multe ocazii, impozitele pot face achiziția mai scumpă sau biletele pot crește în câteva ore.
 

Gândiți-vă de două ori înainte de a comite

Dacă călătorești în cuplu, mai ales dacă nu petreci mult timp împreună, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a spune da. Trebuie să rețineți că veți petrece 24 de ore pe zi cu o singură persoană. Dacă nu-l aveți clar de la început, propuneți-vă să începeți cu o călătorie mai scurtă. Vizitarea Londrei sau a oricărui oraș european timp de câteva zile nu este același lucru cu a merge în Asia timp de câteva luni ca un backpacker unde este mai ușor să ieșiți din zona de confort.

Lipiți-vă împreună

În orice călătorie pot apărea situații dificile sau chiar critice. Acestea sunt momentele în care cuplul trebuie să fie cel mai mult împreună, astfel încât să nu vă coste mai mulți bani sau o supărare în funcție de situație. Nu vă arătați în niciun moment dezacordul public. Cine dorește să vă vândă ceva, va merge direct la cel mai slab pentru a-l trage pe cel puternic în jos și acest lucru poate provoca discuții ulterioare care cu siguranță vor fi mai puternice.

Ești pregătit pentru călătoria ta? Căutați cel mai bun zbor pentru călătoria dvs. în cuplu cu Jetcost!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.