Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Ar trebui să rezervați un zbor acum?

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Rezervați un zbor acum: este convenabil?

Rezervați un zbor acum: este convenabil?
Pandemia coronavirusă a impus o industrie turistică din ce în ce mai inteligibilă din motive de sănătate publică. Ce consecințe are această oprire asupra prețurilor biletelor de avion și a costurilor unei vacanțe acum? O scădere considerabilă a prețurilor!

De fapt, multe companii aeriene și agenții de turism au aplicat reduceri la zborurile lor în încercarea de a începe compensarea pierderilor datorate acestei perioade întunecate pentru industrie. Puteți găsi zboruri cu reducere de 50% sau mai mult! Desigur, există avantaje și riscuri în această situație, să vedem care sunt:
 

Avantajele rezervării acum

 

Pandemia nu va dura pentru totdeauna și gândul că puteți călători din nou și să vă bucurați de vacanțe nu este un gând atât de departe de realitate astăzi. Ținând cont de faptul că nu va fi posibil pe termen scurt, în câteva luni va fi probabil posibil să călătoresc din nou liber.

Aceasta înseamnă că prețurile mici în acest moment pot fi exploatate în avantajul dvs.! Rezervarea unei vacanțe acum pentru vară (mai riscant) sau iarnă (mai sigur) vă poate economisi bani considerabili! Companiile aeriene și agențiile trebuie să încerce să facă față timpului pierdut și vor aplica reduceri mari pentru ca industria să meargă din nou, deci este cu siguranță un moment bun pentru a rezerva!
 

Riscurile rezervării acum


Cum spuneam, din fericire, pandemia nu va dura pentru totdeauna. Dar cât de mult va fi limitat la călătorii? Nu poate fi prevăzut și, deși multe companii aeriene și agenții vând în prezent bilete de avion pentru următoarele câteva luni, nu putem fi siguri că astăzi zborul cu reducere pe care îl vedem va avea loc cu siguranță.

Acest lucru depinde foarte mult de evoluția crizei globale de sănătate (care se îmbunătățește) și de restricțiile pe care le vor menține țările individuale în viitorul apropiat. Se pare că situația se deblochează, dar riscul anulării zborului sau călătoriei rămâne.
 

Cum să profitați de prețuri mici?

Rezervați un zbor acum: este convenabil?
Având în vedere avantajele și riscurile, cu siguranță rămâne convenabil să profitați de aceste reduceri puternice. Pentru cei mai îndrăzneți, puteți accepta riscul ca zborul dvs. să fie anulat (riscul care scade mai departe data zborului este de astăzi) și cumpărați zborul de care sunteți interesat la un preț accesibil, bazându-se pe situația călătoriei. se va îmbunătăți de aici în curând.

Dacă vrei să te simți mai în siguranță, te poți proteja și pe tine. In ce fel? Cu asigurare de călătorie și oferte de anulare gratuite. Dacă nu doriți să vă asumați riscuri, puteți lua una dintre numeroasele asigurări disponibile pentru a vă proteja în caz de anulare, astfel încât să puteți fi rambursat dacă zborul dvs. este anulat. Unele agenții și companii, pe de altă parte, își oferă serviciile cu o clauză de anulare gratuită, dacă este făcută într-un anumit termen: aceasta vă va lăsa oportunitatea de a evalua situația și de a decide să anulați zborul dvs. fără a pierde bani.

Dacă alegeți una dintre aceste opțiuni, vă recomandăm să consultați direct companiile aeriene, agențiile de turism și companiile de asigurare pentru a vă asigura că sunteți acoperit de o poliță sau pentru a afla dacă sunt disponibile oferte de anulare gratuite. Dacă acesta este cazul, în cazul în care călătoria dvs. ar trebui anulată, nu veți fi pierdut banii.

În primul rând, totuși, va trebui să găsiți oferta redusă pentru destinația dvs.! Așadar, vă recomandăm să începeți căutarea zborurilor dvs. cu motorul nostru de căutare pentru a compara toate ofertele disponibile și pentru a găsi oferta potrivită pentru dumneavoastră, înainte ca prețurile să revină!

Ultimele căutări de zboruri

Top Zboruri Oferte

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.