Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații de familie

Vacanțele în familie pot crea amintiri care să dureze o viață întreagă, cu condiția să găsiți destinația potrivită! Iată câteva pentru o vacanță de familie memorabilă!
 

Destinații în Europa

Faro, Portugalia

Cele mai bune destinații de familie
Faro este situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Portugalia, cu o climă blândă și însorită pe tot parcursul anului, o regiune pe care vă va plăcea să o descoperiți împreună cu familia dumneavoastră. În special, zona este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune pentru observarea delfinilor din Europa!

Vezi ofertele de zbor către Faro

 

Atena, Grecia

Cele mai bune destinații de familie
O vacanță cu familia în Atena include câte puțin din toate: activități culturale, experiențe relaxante, cum ar fi o croazieră în Hydra, sau excursii în zonă, cum ar fi o excursie la Meteora. În oraș veți găsi unele dintre cele mai fascinante ruine din lume, cum ar fi Acropole și Partenonul!

Vezi ofertele de zbor către Atena

 

Lisabona, Portugalia

Cele mai bune destinații de familie
Lisabona este una dintre cele mai populare destinații din Europa, și nu este o coincidență. Orașul oferă atracții pentru toate gusturile, de la somptuoasele castele Sintra și St George la frumoasele străduțe din vechiul cartier Alfama. Dacă călătoriți cu copii, nu ratați ocazia de a vizita Oceanariul!

Vezi ofertele de zbor către Lisabona

 

Lacurile Plitvice, Croația

Cele mai bune destinații de familie
Celebrele lacuri Plitvice se numără printre cele mai pitorești destinații din Europa. De fapt, întreaga Dalmație merită o vizită. Pornind de la lacuri, puteți descoperi orașele Zadar, Korcula, Trogir și, mai ales, fermecătorul Split.

Vezi ofertele de zbor către Zadar

 

Viena, Austria

Cele mai bune destinații de familie
Viena nu este doar una dintre cele mai romantice destinații din Europa, ci și una dintre cele mai bune destinații pentru o vacanță în familie. Palatele somptuoase ale Vienei, precum Palatul Schönbrunn, sunt obiective turistice care trebuie neapărat vizitate. Pentru copii, există, de asemenea, parcul de distracții permanent Prater, cu roata Ferris, unul dintre simbolurile Vienei.

Vezi ofertele de zbor către Viena

 

Destinații în America de Nord și de Sud

Parcul Național Yosemite, SUA

Cele mai bune destinații de familie
În acest parc național din California, familiile vor găsi o mare varietate de activități: drumeții, pescuit, echitație și chiar rafting pe pitorescul râu Merced! Dacă sunteți interesat, nu uitați că de la sfârșitul lunii mai până în septembrie, intrarea în parc se face doar pe bază de rezervare!

Vezi ofertele de zbor către Yosemite

 

San Diego, Statele Unite ale Americii

Cele mai bune destinații de familie
În San Diego veți găsi unele dintre cele mai bune plaje pentru familii, cu valuri calme și fără prea mulți oameni. Dar asta nu e tot! Pentru iubitorii de animale, există faimoasa Grădină Zoologică din San Diego, SeaWorld și Safari Park, pentru întâlniri incredibile cu animalele de aproape! Și apoi există spații verzi frumoase de explorat, muzee educaționale... pe scurt, există ceva pentru toată lumea!

Vezi ofertele de zbor către San Diego

 

Vancouver, Canada

Cele mai bune destinații de familie
Acest oraș canadian oferă multe opțiuni de divertisment, inclusiv pentru familii. Cele mai multe dintre atracțiile pentru familii din Vancouver sunt situate pe Insula Granville și în Parcul Stanley. Parcul se mândrește cu faimosul Acvariu din Vancouver, precum și cu patru locuri de joacă, un parc acvatic în aer liber și un tren în miniatură!

Vezi ofertele de zbor către Vancouver

 

Iquique, Chile

Cele mai bune destinații de familie
Iquique, situat pe coasta Pacificului, este un oraș unic: cu oceanul pe o parte și deșertul Atacama pe cealaltă, oferă numeroase activități în aer liber. În special, vă recomandăm o plimbare cu autobuzul până la Cerro Dragon. Această zonă este caracterizată de zone mari de nisip unde nu numai că puteți admira priveliști frumoase, dar puteți învăța sandboarding, practic snowboarding, dar pe nisip!

Vezi ofertele de zbor către Iquique

 

Sucre, Bolivia 

Cele mai bune destinații de familie
Sucre, capitala Boliviei, este plină de istorie, de muzee și de locuri de interes istoric și religios care pot fi vizitate.  Dar Sucre este cunoscut și pentru dinozaurii săi! Parcul Cretacic din Sucre este unul dintre cele mai mari muzee dedicate acestor animale preistorice și cuprinde exponate și sculpturi în mărime naturală. Un alt loc care nu trebuie ratat este Cal Orck'o, la câțiva kilometri nord de oraș. Aici puteți vedea fosile reale și urme de dinozauri!

Vezi ofertele de zbor către Sucre

Sunteți gata pentru o vacanță de familie memorabilă? Dacă vă gândiți la alte destinații, puteți găsi toate ofertele disponibile printr-o simplă căutare, introducând destinația și datele de călătorie în motorul de căutare din partea de sus a paginii!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.