Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații de iarnă

Te gândești la sărbătorile de iarnă? Descoperă cele mai bune destinații de iarnă din lume!
 

1- Dolomiți, Italia

Dolomiții sunt o minune naturală cunoscută acum în toată lumea. Pârtiile de schi din zonă se pot ajunge prin cei 86 km de unul dintre cele mai frumoase drumuri alpine din lume. De aici puteți vizita și câteva orașe italiene minunate din zonă.

Cele mai bune destinații de iarnă

2- Bergen, Norvegia

Bergen are toate caracteristicile unui sat nordic idilic: clădiri din lemn viu colorate, panoramă și vederi panoramice ale fiordurilor din jur. În lunile de iarnă puteți admira, de asemenea, Aurora Boreală, un eveniment natural unic.
 

3- Zermatt, Elveția

Cele mai bune destinații de iarnă
Zermatt, înconjurat de cele mai înalte vârfuri din Alpi, este locul ideal dacă doriți să vă petreceți vacanța de iarnă la schi. Are patru zone de schi uriașe, unele la altitudini foarte mari, perfect acoperite de zăpadă pe tot parcursul sezonului. Acest fermecător sat alpin este situat la poalele Matterhornului, celebrul munte elvețian.

4- New York, SUA

Puține lucruri se apropie de Crăciunul din New York. Dacă nu ați experimentat niciodată o iarnă din New York, adăugați-o la lista de lucruri de făcut cel puțin o dată în viață. Nu ratați tradiții precum Rockefeller Tree, patinajul pe gheață Central Park sau Spărgătorul de nuci la Lincoln Center.
 

5- Praga, Republica Cehă

Cele mai bune destinații de iarnă
Dacă credeți că Praga este frumoasă vara, așteptați până când o veți vedea în lunile de iarnă: arhitectura gotică a orașului este fundalul perfect pentru a savura dulciuri dulci și prăjituri de șuncă, încălziți-vă cu vin fiert și răsfățați-vă cu unele cumpărături. Principalele piețe de Crăciun din Praga au loc în Piața Orașului Vechi și Wenceslas, aflate la doar cinci minute de mers pe jos. Pe lângă mâncare și băuturi, piețele sunt pline de produse tradiționale și oferă o întindere de lumini de Crăciun.
 

6- Zanzibar, Tanzania

Pentru iubitorii de căldură, cea mai renumită insulă tropicală din Tanzania este cunoscută pentru condimentele și apele luminescente care scaldă plajele sale aurii. Și este mai ușor accesibil decât ai putea crede: există zboruri zilnice non-stop din capitala tanzaniană, Dar Es Salaam, precum și zboruri de pe piste mai mici din parcurile naționale interioare.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.