Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Cele mai bune companii aeriene

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
Economia transportului aerian a suferit multe schimbări în acest an. Aflați care sunt companiile aeriene de top și care au fost discuțiile orașului pentru măsurile lor speciale de sănătate ca răspuns la criza covidă.
Cele mai bune companii aeriene

Cele mai bune companii aeriene din 2020


Mulți factori au fost studiați pentru a determina cele mai bune companii aeriene în 2020. Airlineratings.com a listat primele 20 de companii aeriene cele mai sigure din lume pe baza propriului sistem de rating. Acești factori determinanți includ, în parte, siguranța operațională, avizele pasagerilor, rentabilitatea, evaluarea investițiilor, vechimea flotei și oferte precum clasa Premium Economy, zboruri cu cursă lungă și opțiuni de scaune din alte clase. Iată rezultatul studiului în ordine numerică:

Qantas, Air New Zealand, EVA Air, Etihad, Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates, Alaska Airlines, Cathay Pacific Airways, Virgin Australia, Hawaiian Airlines, Virgin Atlantic Airlines, TAP Portugal, SAS, Royal Jordanian, Swiss, Finnair, Lufthansa, Aer Lingus și KLM.
 

Companiile care au luat măsuri speciale de sănătate în fața crizei

După ce a ajuns într-o stare de blocare din cauza focarului de coronavirus, industria călătoriilor aeriene își îndreaptă atenția colectivă asupra a ceea ce va fi nevoie pentru a face pasagerii să zboare din nou. Primul pas: a face ca zborurile să se simtă în siguranță în spațiul limitat al unui avion, cu noi reglementări la bord.

Iată câteva companii aeriene care au implementat noi măsuri de sănătate pentru călătorii:

Air Canada
Începând cu 15 mai, Air Canada a început proiecțiile de temperatură în infraroșu fără contact pentru toți pasagerii. Compania a solicitat, de asemenea, măști sau acoperiri faciale pentru toți pasagerii începând cu 20 aprilie.

Air France
Măștile sunt acum obligatorii pentru toți pasagerii Air France începând cu 11 mai. Compania aeriană spune că va contacta toți clienții pentru zborurile viitoare, prin e-mail sau text, pentru a le aminti să aibă unul sau mai multe acoperiri faciale pentru călătoria lor.

Emirates
Toți pasagerii au fost obligați să poarte măști la zborurile Emirates din aprilie. Compania aeriană a introdus recent și noi linii directoare privind echipamentele de protecție pentru echipajul său de cabină, care include o rochie de unică folosință peste uniformele, masca, ochelarii și mănuși.

Ryanair
Atunci când transportatorul low-cost își reia majoritatea zborurilor la 1 iulie, atât pasagerii cât și echipajul va trebui să poarte măști de față la bordul avionului și în terminalul aeroportului. Alte măsuri de siguranță de la compania aeriană includ mai puține genți verificate și serviciul în zbor de gustări și băuturi preambalate pentru cumpărare.

American Airlines
Începând cu 11 mai, toți pasagerii de pe toate zborurile trebuie să poarte acoperiri de față (însoțitorii de zbor au fost obligați să poarte măști începând cu 1 mai). În măsura în care livrările și condițiile operaționale permit, compania aeriană va distribui măști de față și igienizare pentru toți clienții.

Ultimele căutări de zboruri

Top Zboruri Oferte

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.