Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Sfaturi pentru o vacanță în familie: cele mai bune destinații

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
  • Sfaturi pentru o vacanță în familie: cele mai bune destinații - Jetcost

Vacanță în familie: unde să mergi?

 

Lumea oferă nenumărate destinații posibile pentru o vacanță de orice fel, de la explorare la vacanță culturală, precum și multe destinații posibile pentru o vacanță în familie. Vă recomandăm să vizitați 5 țări cu familia care nu vă va dezamăgi! Iată sfaturile noastre despre cele mai bune destinații din lume pentru o vacanță în familie:

1- Japonia

Vacanță în familie
Puține destinații de călătorie sunt comparabile cu Japonia și acest lucru se aplică și familiilor! Este o țară sigură, curată și ocupată. Pe lângă numeroasele site-uri UNESCO de vizitat la Kyoto, zona oferă și activități precum excursii și cursuri de meșteșuguri.

În Tokyo, muzeele pentru copii și evenimentele publice sunt împrăștiate în oraș, multe dintre ele fiind accesibile sau gratuite pentru copii. De asemenea, vă puteți deplasa cu multă ușurință datorită sistemului de transport japonez.

Găsiți zboruri către Japonia.

 

2- Noua Zeelandă


Una dintre cele mai frumoase și magice țări din lume. Noua Zeelandă oferă atracții pentru toate gusturile.

Muzeele, priveliștile uluitoare, natura nealterată, locațiile iconice ale filmelor de cult, cum ar fi Lordul inelelor, animale care se văd de aproape ca niște deflini și sigilii. Iar pentru iubitorii sărbătorilor „pe drum”, Noua Zeelandă este un paradis pe care trebuie să-l viziteze cu autovehiculul!

Găsiți zboruri către Noua Zeelandă.
 

3- Italia

Vacanță în familie
Italia este o destinație ideală pentru vacanțele în familie. Indiferent unde, în fiecare parte a Italiei, veți găsi întotdeauna amestecul ideal de delicatese gastronomice, comori de artă de talie mondială, natură de explorat și ospitalitate deosebită.

Printre numeroasele destinații ideale pentru familii, nu putem să nu menționăm Roma, Florența și Veneția: toate trei, la fel, oferă posibilitatea de a experimenta o vacanță de neuitat în familie.

Găsiți zboruri către Italia.
 

4- Canada


Canada este a doua cea mai mare țară din lume și aici veți găsi multe destinații pentru o vacanță în familie fără comparație!

Canada își uimește și fascinează vizitatorii prin frumusețea sa uimitoare și întâmpinarea călduroasă pe care puține țări le pot asorta. De pe coasta de est până la Toronto, Montreal, Vancouver, Canada oferă oportunități de călătorie aventuroase pentru fiecare familie și cufundarea într-o natură care îți taie respirația.

Găsiți zboruri către Canada.
 

5- Costa Rica

Vacanță în familie
Costa Rica este o țară care le are cu adevărat pe toate: animale sălbatice, munți, vulcani, păduri, plaje și ospitalitate.

Costa Rica este ideal atât pentru familiile care caută destinații de vacanță relaxante, cât și pentru familiile care doresc să experimenteze ceva mai aventuros. Aici puteți urca vulcani activi, drumeție la cascade fermecătoare, bucurați-vă de înotul în izvoarele termale naturale, surf și multe altele!

Găsiți zboruri către Costa Rica.

Planifică-ți următoarea vacanță în familie! Comparați toate ofertele de zbor și hotel disponibile cu motorul de căutare Jetcost și plecați la următoarea destinație!

Ultimele căutări de zboruri

Top Zboruri Oferte

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.