Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

8 Cele mai frumoase insule mediteraneene

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
Marea Mediterană este un comor și cele mai prețioase bijuterii ale sale sunt insulele. Între istorie, artă, cultură și mit, există ceva pentru toate gusturile și nevoile. Ai fost vreodată în aceste insule frumoase? Iată cele mai bune insule frumoase:


Malta




Malta poate fi cel mai mic stat din Uniunea Europeană, dar frumusețea sa este imensă; arhipelagul are 8 insule insorite. Puține plaje de nisip, dar nenumărate golfuri mici, care sunt un adevărat paradis pentru scafandri.


Pantelleria

O insulă sălbatică, departe de circuitele turistice obișnuite și, prin urmare, cu un farmec prețios și neschimbat. Pantelleria este o insulă vulcanică și, o atracție obligatorie, Lacul Mirror din Venus. Acest lac se caracterizează prin apă foarte albastră, superficială și caldă și nisip alb.
 

Santorin




Santorini este cunoscut pentru satele sale albe cu cupole albastre cocoțate în vârful stâncilor. Aceasta îi conferă un farmec și identitate unice.
Plajele sale sunt locul perfect pentru a admira apusuri de soare magnifice. Santorini se remarcă din celelalte insule prin raritatea plajelor sale de nisip.


Naxos

Cea mai mare insulă a Cicladelor și, datorită plajelor sale frumoase și largi, este locul ideal pentru a practica tot felul de sporturi de mare, dar și pentru a vă relaxa în golfuri care nu sunt foarte aglomerate și greu de accesat.
Vă recomandăm să vizitați satul Apiranthos, unde toate palatele sunt din marmură.


Sicilia

Cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Sicilia este renumită pentru multitudinea de peisaje, atât pentru plajele sale, cât și pentru mediul rural și regiunea Etna. O principală destinație turistică în Europa, Sicilia are un patrimoniu istoric, cultural și arhitectural colosal.


Comino




Această insulă cerească dintre Malta și Gozo își datorează numele kemmunei, chimenului, singura plantă care poate să germineze pe solul său. Comino este înconjurat de o mare albastră și turcoaz, de o frumusețe unică, iar Blue Lagoon este una dintre principalele atracții ale insulei: este un golf mic, care arată ca o piscină. O destinație ideală pentru cei care vor să înoate într-un adevărat paradis pe pământ.


Corsica

Corsica se numește „Insula frumuseții”. Peisajele sale stâncoase, muntoase, monumentele, pârâurile și plajele cerești îl fac o destinație ideală pentru drumeții, relaxare și descoperire a moștenirii și tradițiilor vechi de o mie de ani.


Rhodes

Rodos este cea mai mare dintre insulele arhipelagului Dodecanese. Cum nu se poate cădea sub vraja orașului vechi al capitalei sale? Descoperiți o arhitectură de rasă mixtă, cu accente bizantine, turce și latine, metereze impunătoare și alei șerpuitoare. Lasă-te sedus de plajele sale și de micile sate autentice.

Ultima căutare a zborurilor

Oferta de zbor de top

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.