Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Cum să te ridici la clasa întâi?

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
Nu cu atât de mult timp în urmă, o actualizare a zborului nu a fost cel mai rar lucru din ziua de azi. Astăzi, șansele de a obține un upgrade au scăzut, dar există încă posibilitatea de a trece gratuit la prima clasă, iată câteva sfaturi despre cum să fii ridicat la prima clasă:
Cum să te ridici la clasa întâi?

1- Fii un client fidel

Dacă zbori mult pe aceeași companie aeriană, opțiunile pentru a primi actualizări cresc foarte mult. Călătorii care câștigă kilometri sunt primii care sunt aleși pentru majoritatea upgrade-urilor. Dacă călătorești deseori cu aceeași companie aeriană, vei vedea oferte de actualizare, de multe ori fără costuri.
 

2- Obțineți un card de credit al companiei aeriene

Utilizarea unui card de credit al companiei aeriene vă permite să acumulați kilometri, inclusiv bonusuri de înscriere, pe care le puteți aplica pentru actualizări.
 

3- Înregistrați-vă online cât mai curând posibil

Primul sosit are șansele cele mai bune de a obține un upgrade, chiar dacă este de obicei contra cost. Pe măsură ce minutele trec și tot mai mulți călători ajung, unii dintre ei vor căuta și vor plăti upgrade-uri, iar odată ce acele locuri vor fi epuizate, nu veți mai avea nicio șansă să faceți upgrade.
 

4- Întreabă

În timpul îmbarcării, puteți întreba politicos dacă compania este modernizată la clasa întâi. Există multe motive pentru care ar putea exista o actualizare și a cere nu costă nimic!
Cum să te ridici la clasa întâi?

5- Zborurile complete vă oferă o șansă mai bună

Dacă zborul este plin, șansele sunt mai bune. Companiile aeriene planifică cu atenție cât mai multe zboruri iau, iar uneori pasagerii trebuie mutați la alte clase pentru a le găzdui pe toate. Prin urmare, pe un zbor complet, companiile aeriene sunt uneori obligate să modernizeze oamenii. În acest caz, ai putea avea noroc.
 

6- Caută promoții

Uneori, companiile aeriene fac promoții pe bilete de afaceri și de primă clasă, cum ar fi promoțiile două pentru unu. În acest caz, puteți cumpăra două bilete de primă clasă pentru prețul a două bilete de clasă economică! Doar asigurați-vă că sunteți la curent cu promoțiile pentru zborul care vă interesează, aceste oferte expiră de obicei rapid!
​​​​​​​

7- Întrebați agentul de turism

Dacă vă rezervați călătoria cu o agenție de turism, vă puteți întreba dacă există posibilitatea de a obține un bilet de primă clasă în loc de unul economic. Agențiile de turism au relații bune cu vânzătorii de linii aeriene și acest lucru vă poate oferi șansa de a câștiga câteva favoruri la fel ca un bilet modernizat.

Ultimele căutări de zboruri

Oferte de zboruri de top

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.