Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Cum vor fi zborurile după pandemie?

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
COVID-19 a supărat industria călătoriilor și a adus lumea în impas. Pentru prima dată în istorie, aproape 90% din populația lumii trăiește acum în țări cu restricții de călătorie. Companiile aeriene, agențiile de turism și industria turismului în general sunt printre cele mai afectate.

How will flights be after the pandemic?


Vom călători din nou, dar nu va fi același timp. Chiar dacă se deschid frontierele, călătorii trebuie să fie siguri că urcarea într-un avion este în siguranță și că pot intra în țara de destinație. Noile protocoale și sisteme de securitate sanitară vor trebui să fie în vigoare și acestea trebuie totuși definite.

Cea mai imediată și poate cea mai vizibilă schimbare va fi tranziția către călătorii fără contact, începând de la trotuarul aeroportului la check-in la hotel. Chiar dacă există protocoale stricte de curățare, schimbul de documente de călătorie și suprafețele de contact prin check-in, securitate, control la frontiere și îmbarcare reprezintă încă un risc semnificativ de infecție pentru călători și personal.

How will flights be after the pandemic?


Opțiunile fără contact vor intra în joc, inclusiv tehnologii pentru introducerea datelor și scanarea documentelor, evitând în același timp comenzile de contact și chiar vocale. Pașapoartele de hârtie sunt încă necesare ca principală formă de identitate pentru călători. Într-o situație fără contact, adoptarea acredităților și inițiativelor de călătorie digitale standardizate va fi accelerată și adaptată la acest nou context.

Cu siguranță, pe termen scurt, călătoriile vor fi mai definite în funcție de scop. Orice călătorie de afaceri va trebui să fie strict validată ca activitate economică, companiile limitând numărul angajaților care călătoresc pentru ei. Țările își vor deschide, probabil, doar granițele acolo unde este un motiv întemeiat și unde este sigur să lase călătorii să treacă. Aceasta ar putea însemna vize temporare și mai multe documente pe care va trebui să le luați cu dvs. atunci când călătoriți.

Ultimele căutări de zboruri

Oferte de zboruri de top

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.