Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Top 5 destinații la care urmează criza Covid

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
  • Top 5 destinații la care urmează criza Covid - Jetcost


Ca răspuns la criza Covid-19, cea mai mare parte a lumii este limitată și granițele s-au închis. Este posibil să fi trebuit să amânați sau chiar să vă anulați călătoriile. La sfârșitul închiderii, veți dori să scăpați, așa că este timpul să vă gândiți la asta, aveți timp liber! Iată câteva idei de călătorii minunate care să te inspire.


Mongolia

Să mergi în Mongolia este mai presus de toate despre peisaje grandioase, cât pot vedea ochiul. Jumătate din populație trăiește în iaurturi pe care le vei întâlni de-a lungul stepelor. Peisajele excepționale s-au păstrat din cauza densității foarte mici a țării. Ospitalitatea locală este foarte cunoscută. Vei descoperi viața nomazilor și vei avea ocazia să-i admiri pe mongoli pe călărie aruncați cu viteză maximă!

Pentru o călătorie exotică departe de pista bătută, Mongolia ar trebui să vă încânte.

Găsiți un zbor ieftin către Mongolia


Costa RicaCosta Rica este o țară care le are cu adevărat pe toate: animale sălbatice, munți, vulcani, păduri, plaje și ospitalitate.
Costa Rica este ideal pentru familiile care caută o destinație de vacanță relaxantă, precum și pentru cei care își doresc o experiență mai aventuroasă. Aici puteți urca vulcani activi, drumeție la cascade fermecătoare, bucurați-vă de înotul în izvoarele termale naturale, mergeți la surf și multe altele!

Găsiți un zbor ieftin către Costa Rica


Grecia

În această țară din sudul Europei și în insulele sale, rămășițele Greciei antice continuă să fascineze pasionații de arheologie. Zeii greci și-au lăsat amprenta aici și puteți admira ruinele magnifice. Grecia este bogată în comori arheologice. Satele mici sunt foarte tipice, iar peisajele sunt grandioase. Înotul într-o golfă pustie este încă posibil. Grecia este formată din multe insule care au toate farmecul lor special.
Lasă-te sedus de insulele grecești.

Găsiți un zbor ieftin către Grecia


Canada


Ca stat nord-american, Canada este un teritoriu cu un patrimoniu natural impresionant. Populația sa multiculturală și cultura bogată și diversă vă vor face să doriți să descoperiți mai multe. Datorită diversității panoramelor, orice tip de călătorie este posibil, indiferent dacă este pentru sport, descoperire, drumeție, cultural, de familie sau prieteni. Canadienii de limbă franceză sau engleză sunt foarte prietenoși. Veți experimenta o călătorie fabuloasă între munți înzăpezit, peisaje stâncoase și lacuri albastre turcoaz.

Găsiți un zbor ieftin către Canada


Norvegia
Norvegia oferă peisaje scandinave magnifice. Nimic mai bun pentru a-ți reîncărca bateriile și a inspira aerul curat. Această țară nordică, bogată în natură, include munți, ghețari și fiorduri coaste profunde. Multe dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume. Acolo, locuitorii trăiesc în armonie cu natura. Capitala, Oslo, este plină de spații verzi și muzee. Între drumeții și descoperiri culturale, Norvegia te va umple de bucurie.


Găsiți un zbor ieftin către Norvegia

Experiențe puternice și de neuitat sunt de așteptat pentru viitoarele dvs. vacanțe Covid-19 post-criză!

Rezervați biletul de avion în avans pentru a profita de cele mai bune prețuri și compara toate ofertele de zbor cu comparatorul Jetcost gratuit!

Ultimele căutări de zboruri

Oferte de zboruri de top

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.