Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Orașe prietenoase cu bicicleta

Bicicleta continuă să fie unul dintre cele mai eficiente, practice și fiabile mijloace de deplasare. Haideți să descoperim câteva dintre cele mai bune orașe prietenoase cu bicicleta!
 

Copenhaga, Danemarca

Orașe prietenoase cu bicicleta
Cu cifrele în mână, este ușor de înțeles de ce Copenhaga (și Danemarca) este unul dintre cele mai bune orașe din lume pentru a se deplasa cu bicicleta: peste 60% din deplasarea locuitorilor la serviciu sau la școală se face cu bicicleta, patru poduri pentru bicicliști, mai mult de o sută de kilometri de noi autostrăzi regionale pentru bicicliști. Practic, toată lumea de aici se deplasează cu bicicleta și există toate motivele pentru a face acest lucru și în vacanță!

Vezi ofertele de zbor către Copenhaga
 

Amsterdam, Olanda

Orașe prietenoase cu bicicleta
Amsterdam este de mult timp orașul prietenos cu bicicleta prin excelență. Bicicleta este principalul mijloc de transport aici, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Vizitarea Amsterdamului cu bicicleta este una dintre cele mai plăcute experiențe pe care le puteți avea în vacanță. Iar orașul este în continuă evoluție: cu 11.000 de noi locuitori în fiecare an, Amsterdam creează noi facilități și trasee pentru a găzdui și mai multe biciclete. 

Vezi ofertele de zbor către Amsterdam

 

Strasbourg, Franța

Orașe prietenoase cu bicicleta
Strasbourg a fost recunoscut de mult timp ca fiind primul oraș ciclist din Franța și și-a menținut statutul de oraș ideal pentru biciclete, prin modernizarea continuă a facilităților existente și prin extinderea autostrăzilor pentru biciclete Vélostras în suburbii. Rezultatul este un oraș minunat de vizitat cu bicicleta.

Vezi ofertele de zbor către Strasbourg

 

Oslo, Norvegia

Orașe prietenoase cu bicicleta
Capitala Norvegiei este un exemplu pentru toate orașele despre care s-a spus că sunt prea accidentate sau înzăpezite pentru a lua în serios mersul pe bicicletă. Cu accent pe centrul orașului, mașinile au fost interzise într-o parte a nucleului urban începând din 2017, ceea ce a impulsionat creșterea ciclismului ca mijloc de transport. De atunci, în Oslo au fost create din ce în ce mai multe piste de biciclete, ceea ce face din această destinație o destinație ideală pentru a merge cu bicicleta.

Vezi ofertele de zbor către Oslo
 

Helsinki, Finlanda

Orașe prietenoase cu bicicleta
Cu obiectivul ambițios de a deveni cea mai bună metropolă de transport durabil din lume, capitala finlandeză se află pe drumul cel bun. Cu peste 800 de kilometri de piste de biciclete și 12 kilometri de autostrăzi pentru bicicliști, orașul pune un accent deosebit pe ciclism. Toate spre bine atât pentru localnici, cât și pentru noi, călătorii!

Vezi ofertele de zbor către Helsinki 

 

Ljubljana, Slovenia

Orașe prietenoase cu bicicleta
Capitala slovenă promovează de ani de zile inovația și dezvoltarea în favoarea ciclismului. Bicicleta este acum unul dintre principalele mijloace de transport aici, iar orașul se adaptează din ce în ce mai mult pentru a face ciclismul nu doar ușor, ci și plăcut pentru toată lumea, localnici și non-locali deopotrivă!

Vezi ofertele de zbor către Ljubljana
 
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.