Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Sfaturi pentru a profita de Black Friday

Black Friday este una dintre cele mai bune zile de cumpărături pentru a obține cele mai bune oferte, chiar și la zboruri și hoteluri! Iată câteva sfaturi pentru a profita de ea!
Sfaturi pentru a profita de Black Friday

Când este Black Friday?

În primul rând, este bine de știut data: Black Friday, oficial, este 24 noiembrie. De ce spunem oficial? Pentru că, de fapt, începe cu câteva săptămâni mai devreme!

Fiți atenți la oferte

Dacă aveți deja în minte o destinație în care ați dori să mergeți, o verificare periodică poate face diferența! Fiți atenți la ofertele pentru destinația care vă interesează, acestea sunt adesea limitate în număr!
 

Profitați de concurență

Mulți comercianți cu amănuntul își vor reduce prețul pentru a se alinia la cel al unui concurent. Acest lucru înseamnă că primul preț redus pe care îl vedem poate să nu fie cel mai bun preț: cu siguranță o companie va încerca cel puțin să egaleze oferta, poate prin adăugarea unor servicii suplimentare. În aceste cazuri, este esențial să folosiți comparatoare de prețuri, cum ar fi motorul nostru de căutare, astfel încât să aveți toate ofertele comparate fără a pierde timp.
Sfaturi pentru a profita de Black Friday

Luați în considerare destinații alternative

Pe bună dreptate, ar trebui să căutăm oferte pentru locurile pe care am vrea să le vizităm, dar se întâmplă ca alte destinații pe care nu le-am luat în considerare să aibă prețuri mult mai bune! Dacă sunteți dispus, extinderea posibilității la destinații alternative (și poate mai puțin populare) ar putea duce la găsirea superofertei anului!

Utilizați servicii de urmărire a prețurilor

Desigur, nu ne putem petrece toată ziua verificând prețurile. De aceea există servicii care o fac pentru noi! De exemplu, aplicația Jetcost are o funcție de alertă în cazul în care prețul unei anumite rute se modifică. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji pentru a găsi oferta, aplicația se ocupă de asta pentru dumneavoastră!

Sunteți gata să găsiți cea mai bună ofertă? Începeți acum! Încercați să căutați în formularul din partea de sus a paginii și începeți să găsiți cele mai bune oferte disponibile!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.