Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde puteți călători în Asia?

Dacă vă întrebați dacă puteți călători în Asia, răspunsul este da! De la sfârșitul anului 2021, multe țări asiatice și-au redeschis granițele pentru turiști, iată unde puteți merge și care sunt cerințele.
 

India

Unde puteți călători în Asia?
Începând cu 14 februarie 2022, nu mai este necesar să treceți prin carantină la sosire dacă sunteți vaccinat. Trebuie să completați un formular de înregistrare și să prezentați certificatul de vaccinare sau dovada unui test COVID-19 negativ.

Vietnam

Unde puteți călători în Asia?
În prezent, Vietnamul este deschis în totalitate pentru turism, fără teste, carantină și restricții de călătorie, indiferent de statutul de vaccinare. Vietnamul permite, de asemenea, intrarea fără viză pentru o perioadă de până la 15 zile pentru cetățenii din 13 țări și acordarea de vize electronice pentru cetățenii din 80 de țări. Cele 13 țări scutite sunt: Belarus, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Norvegia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Suedia și Regatul Unit.
 

Thailanda

Unde puteți călători în Asia?
Sistemul Thailand Pass a fost eliminat, iar Thailanda este acum complet deschisă, fără carantină, fără teste, fără obligația de a purta mască și fără asigurare. Purtarea măștii este opțională aproape peste tot, cu excepția aeroporturilor și a mijloacelor de transport în comun.
 

Laos 

Unde puteți călători în Asia?
Laos este complet deschis pentru călătorii. Călătorii vaccinați nu mai trebuie să se supună carantinei, testelor sau restricțiilor de orice fel, în timp ce călătorii nevaccinați trebuie doar să facă un test rapid în termen de 48 de ore de la plecarea în Laos și să prezinte rezultatele la sosire.

Singapore

Unde puteți călători în Asia?
Singapore este deschis în totalitate pentru călătorii vaccinați (cu un certificat de vaccinare cu cel puțin 2 săptămâni înainte de sosire) și pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, pentru care nu este necesar un test înainte de plecare. Măștile sunt opționale în aer liber, obligatorii în interior și în mijloacele de transport în comun. Opționale în aer liber, dar încurajate în zonele aglomerate. Cu toate acestea, sunt obligatorii în aer liber sau în mijloacele de transport în comun.

Japonia

Unde puteți călători în Asia?
Deocamdată nu este permisă călătoria independentă, dar este posibilă vizitarea Japoniei în cadrul unui pachet turistic organizat de o agenție. Cerințele și măsurile variază în funcție de țara de origine: de exemplu, carantina și testele la sosire au fost eliminate pentru călătorii din așa-numitele țări "albastre" (inclusiv SUA, Canada, Regatul Unit, Australia, Noua Zeelandă și majoritatea țărilor europene). Cu toate acestea, intrarea nu este interzisă nimănui, indiferent de țara din care provine, doar că cerințele se schimbă. Obligația rămâne aceea de a solicita viza în prealabil și de a vă organiza vizita printr-o agenție de turism autorizată.
 

Indonezia

Unde puteți călători în Asia?
În Indonezia, turiștii vaccinați pot călători în totalitate, fără a fi nevoie de teste, fără obligația de a purta o mască în spațiile exterioare și fără asigurare medicală obligatorie. Cerințele privind testarea variază în funcție de statutul de vaccinare: călătorii care au 3 doze de vaccin pot călători oriunde în Indonezia pe calea aerului, pe mare sau pe uscat fără a fi testați. Călătorii cu 2 sau 1 doză trebuie să prezinte rezultate negative la teste.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.