Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergem în septembrie?

Odată cu sosirea toamnei și scăderea fluxului de turiști de vară, septembrie este una dintre cele mai bune luni pentru o călătorie. Iată sfaturile noastre!
 

Praga, Republica Cehă

Unde să mergem în septembrie?
O vacanță în Praga este ca și cum ai intra într-un basm, indiferent de perioada anului în care o vizitezi. Septembrie este o lună excelentă pentru a vizita Praga, fără gerul iernii și cu mai puțini turiști la atracțiile care în mod normal sunt aglomerate vara, cum ar fi Piața Orașului Vechi (unde se află celebrul Ceas Astronomic) și Podul Carol.

Vezi ofertele de zbor către Praga
 

Galway, Irlanda

Unde să mergem în septembrie?
Această bijuterie a Irlandei merită vizitată în orice perioadă a anului, dar Festivalul Internațional al Stridiilor din Galway este un motiv excelent pentru a merge în septembrie. Ultimul weekend al lunii sărbătorește începutul recoltei de stridii, cu parade și campionatul de deschidere a stridiilor, faimos și unic în lume! Dacă nu vă interesează stridiile, vă puteți bucura în continuare de frumusețea, ospitalitatea și bucătăria locală minunată a acestui minunat oraș-port.

Cel mai apropiat aeroport: Shannon

Vezi ofertele de zbor către Shannon

 

Istanbul, Turcia

Unde să mergem în septembrie?
Istanbulul a fost întotdeauna un simbol al întâlnirii culturale. La răscruce de două continente, a devenit de-a lungul secolelor un oraș bogat în artă, mâncare și atmosferă. În fiecare an, în luna septembrie, marele oraș turcesc își etalează măiestria culturală contemporană prin târgul de artă Contemporary Istanbul, unde sunt prezentate cele mai interesante lucrări din întreaga regiune.

Vezi ofertele de zbor către Istanbul

 

Valea Loarei, Franța

Unde să mergem în septembrie?
Această vale înscrisă în Patrimoniul Mondial UNESCO este una dintre cele mai frumoase expresii ale frumuseții bucolice. Între pășunile sale verzi, presărate cu castele romantice și grădini imense cu vedere la lacuri mici, se află sate și podgorii. În primul weekend din septembrie, are loc festivalul anual Vines, Wines and Walks, unde vizitatorii pot alege dintr-o varietate de trasee de vinuri, ghidate de viticultorii locali, pentru a se plimba, a bea și a mânca cele mai bune brânzeturi cu ajutorul unui ghid expert.

Cel mai apropiat aeroport: Tours

Vezi ofertele de zbor către Tours
 

Marrakech, Maroc

Unde să mergem în septembrie?
Marrakech are ceva special. Primul oraș african care a fost numit Capitală Culturală, este un vârtej de entuziasm și energie, plin de mâncăruri delicioase și de medine haotice. În septembrie, când vara se stinge și frigul iernii încă nu s-a instalat, veți descoperi că Marrakech (și tot Marocul) devine unul dintre cele mai plăcute și mai ușor de trăit locuri din lume.

Vezi ofertele de zbor către Marrakech

 

Ibiza, Spania

Unde să mergem în septembrie?
Locuitorii din Ibiza răsuflă ușurați când sosește luna septembrie. În sfârșit, puteți găsi cu ușurință un loc pe plaje și o masă la restaurant la prânz, fără a fi nevoie să faceți rezervări. Este încă foarte, foarte cald: petrecerile de închidere ale celor mai populare cluburi au loc în această lună, iar hotelurile sunt mult mai accesibile.

Vezi ofertele de zbor către Ibiza

Aveți în minte și alte destinații pe care să le vizitați în septembrie? Introduceți datele de călătorie și destinația în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara toate zborurile disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.