Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în luna mai: destinații de top

Am selectat cele mai bune destinații pentru a călători prin Europa în luna mai. Oriunde ați alege să mergeți, fiți pregătiți să vă puneți pălăria de soare pentru a vă bucura de una dintre cele mai frumoase luni ale anului în aer liber:
 

Lyon, Franța

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
În luna mai, orașul este inundat de flori, iar temperaturile plăcute sunt perfecte pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta. Plimbați-vă de-a lungul malurilor pitorești ale râurilor Rhone și Saône, admirați grădinile de trandafiri de la Le Parc de la Tête d'Or și nu ratați ocazia de a încerca faimoasa bucătărie din Lyon!

Vezi ofertele de zbor către Lyon

Lisabona, Portugalia

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
Cu o climă caldă, Portugalia este una dintre cele mai bune țări din Europa de vizitat în luna mai. În Lisabona, în special, vremea blândă de primăvară face ca plimbarea pe străzile pietruite și abrupte ale orașului să fie cu atât mai plăcută. 

Vezi oferte de zboruri spre Lisabona
 

Santorini, Grecia

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
Nu este încă la fel de aglomerat ca vara, dar suficient de cald pentru a te bucura de o baie, Santorini este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în luna mai. Temperaturile sunt perfecte pentru a explora locuri adesea invadate de turiști în lunile de vară, cum ar fi rămășițele vechiului oraș minoic, străduțele ascunse din Fira și drumul spre ruinele romane, bizantine și elenistice ale vechii Thera.

Vezi ofertele de zbor către Santorini
 

San Sebastian, Spania

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
Frumosul San Sebastian se numără printre destinațiile cu cea mai bună vreme din Europa în luna mai: 13 ore de soare pe zi și temperaturi calde constante fac din petrecerea timpului în aer liber o plăcere. Orașul este, de asemenea, plin de spații culturale, muzică live, instalații de artă și ateliere de lucru care celebrează moștenirea bască.

Vezi ofertele de zboruri spre San Sebastian

Hamburg, Germania

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
După o iarnă rece și umedă, Hamburg prinde viață în luna mai și este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Europa. Situat în nordul Germaniei, acest oraș portuar își sărbătorește ziua de naștere cu o mare paradă a bărcilor la începutul lunii mai. Pe lângă parada de bărci, veți găsi muzică live, mâncare tradițională și multă distracție.

Vezi ofertele de zboruri către Hamburg
 

Roma, Italia

Unde să mergi în luna mai: destinații de top
Vremea la Roma în luna mai este blândă, cu câteva vârfuri de temperatură în mijlocul zilei, dar nu se compară cu lunile de vară. În această perioadă, florile sunt deja în floare, orașul nu este prea aglomerat de turiști și toate atracțiile în aer liber, de la piațete la Colosseum, sunt perfect plăcute. Pe scurt, luna mai este luna ideală pentru a vizita Roma.

Vezi oferte de zboruri spre Roma

Aveți în minte alte destinații pe care să le vizitați în luna mai? Introduceți datele de călătorie și destinația în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara toate zborurile disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.