Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Aplicația Jetcost

Descărcați acum aplicația Jetcost și comparați cele mai bune oferte de zboruri ieftine, hoteluri și închirieri auto!

Căutați, comparați și rezervați zboruri, hoteluri și mașini de închiriat cu aplicația de călătorie Jetcost!

Aplicația Jetcost vă permite să căutați și să comparați diferite tarife, oricând și oriunde, de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, în mod complet gratuit! Rezervați-vă biletul de avion, hotelul sau mașina la cel mai bun preț, comparând ofertele disponibile în condiții de confort total și fără niciun cost suplimentar. Aplicația Jetcost vă va ajuta să economisiți timp și bani, găsind exact ceea ce căutați în doar câteva secunde.
 

Caracteristicile App:

 
  • Utilizând aplicația noastră, puteți profita de oferte exclusive și prețuri competitive. Setați o alertă de preț pentru a afla când prețurile scad sau cresc, astfel încât să puteți rezerva fără să vă depășiți bugetul.
  • Puteți accesa rapid istoricul căutărilor și toate opțiunile de căutare preferate. Reluați-vă căutarea de unde ați rămas sau salvați oferta ca favorită pentru a nu o pierde. Puteți vizualiza zborurile și căutările pe care ați decis să le urmăriți într-o secțiune dedicată.
  • Găsiți cele mai bune zboruri și primiți actualizări și recomandări datorită notificărilor noastre. Încercați funcția de notificare a prețurilor: faceți clic pe clopoțel, creați o alertă și relaxați-vă! Vă vom anunța despre orice modificare de preț!
  • Fără taxe de rezervare, fără costuri ascunse, doar prețuri de la cele mai bune companii aeriene și agenții de turism.


Descărcați acum aplicația Jetcost și comparați cele mai bune oferte pentru zboruri ieftine, hoteluri și închirieri auto!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.