Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Deveniți partenerii noștri

Accesați experiența noastră și extindeți-vă afacerea

Fondată în 2006, Jetcost este una dintre principalele companii de pe piață, oferind călătorilor acces la un portofoliu de zboruri fără egal, hoteluri, cazare privată și soluții de închiriat mașini, disponibile în 17 limbi pe cuprinsul a 38 de țări, în mai mult de 80 de domenii de activitate.

Sistem de gestionare a cererilor de asistență internă

Numărul total de cereri primite și tratate în perioada ianuarie 2023 - 31 decembrie 2023: 0
Principalele subiecte: N/A
Timp de procesare și soluționare a cererilor: N/A
Numărul total de cereri rezolvate: N/A

Sunteți gata să deveniți unul dintre partenerii noștri?

FACEȚI CLIC ACUM PENTRU ADERARE!

 

Întrebări frecvente


Cum funcționează modelul comercial al Jetcost?

Modelul nostru comercial variază în funcție de produs și de piață: îmbarcarea este întotdeauna supusă evaluării din partea echipei noastre. Odată ce am confirmat posibilitatea de a începe publicarea conținutului dvs., vom împărtăși și termenii și propunerile comerciale.


Ce soluții oferă Jetcost potențialilor parteneri?

Jetcost oferă diferite tipuri de produse pentru a le permite partenerilor noștri să își atingă țintele și să își atingă obiectivele strategice.

Pe Jetcost veți găsi un set principal de oferte „de bază” alimentate de API, precum și mai multe opțiuni de publicitate, cum ar fi checkbox, exit-unit, inline și promobox, pentru cei interesați să își sporească vizibilitatea și gradul de conștientizare a mărcii. 

Pe lângă acestea, oferim soluții media standard (de exemplu, bannere) care pot fi accesate direct sau prin intermediul partenerilor și rețelelor media. 


Cum evaluați calitatea unui partener pentru publicarea pe Jetcost?

Ne plac partenerii care afișează conținut care este ușor de accesat de către clienții noștri finali, conținut care poate fi confirmat imediat și care este în concordanță cu ceea ce a fost publicat. Partenerii care oferă capacități puternice de servicii pentru clienți. Partenerii a căror experiență de utilizare end-to-end este fără probleme. Parteneri care posedă acreditări relevante pentru industrie. Acest lucru nu este valabil doar în faza de integrare, ci va fi monitorizat îndeaproape și după activare. 

Considerăm că o experiență demonstrată în parteneriate de succes cu alte întreprinderi din industria turismului este un semnal de alarmă important pentru potențialii parteneri. 


Care sunt cerințele tehnice pentru integrarea Jetcost?
 
Pentru integrarea principală avem nevoie de un API de căutare și solicitare complet funcțional, cu documentația relevantă, în timp ce pentru alte tipuri de produse publicitare, avem nevoie de elemente diferite în funcție de complexitatea produsului ales (link-uri, imagini, logo-uri, texte). 

Integrarea va avea loc numai după ce se ajunge la un acord între Jetcost și partenerul în cauză. Vom face o verificare calitativă a site-ului dvs. înainte de a vă contacta.

În funcție de acordul comercial specific, se vor aplica diferite cerințe de raportare. În cazul în care un partener este integrat cu un model comercial de tip cost per achiziție, este crucială capacitatea de a raporta în mod eficient într-un format compatibil cu cerințele noastre.


Odată ce am fost integrat, cine îmi va sprijini afacerea la Jetcost?

Echipa comercială va fi principalul dvs. punct de contact: aceasta va lucra în parteneriat cu alte domenii ale afacerii noastre (de exemplu, tehnologia) pentru a vă sprijini în vederea optimizării performanțelor dvs. și pentru a se asigura că lucrurile se desfășoară fără probleme. Pentru a sprijini optimizarea afacerii dvs., le cerem partenerilor să furnizeze formate de raportare care să corespundă standardelor noastre. Echipa de contabilitate va gestiona decontarea facturilor, pe baza modelului dvs. specific de plată.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.