Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!

Cele 8 greșeli care vă fac scumpă vacanța

Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
  • Cele 8 greșeli care vă fac scumpă vacanța - Jetcost


Nu trebuie să vă goliți contul bancar pentru a merge în vacanță. Trebuie doar să anticipezi pentru a evita cheltuielile inutile. Iată sfaturile noastre excelente despre ceea ce nu ar trebui să faci când pleci în vacanță:
 

1. Nu verificați cheltuielile cu cardul dvs. în străinătate

Cardul dvs. de credit vă poate supune unor taxe bancare suplimentare atunci când faceți achiziții sau retrageri în străinătate. Pentru a evita acest lucru, consultați banca dvs. înainte de a pleca și înscrieți-vă pentru o opțiune temporară care vă va permite să reduceți la minimum aceste taxe suplimentare.

2. Nu verificați abonamentul de telefon în străinătate
În străinătate, prețul unui apel telefonic poate fi foarte mare și cu atât mai mult pentru o conexiune la internet de pe smartphone. Este important să verificați cu operatorul dvs. mobil condițiile legate de abonamentul dvs. în străinătate. Cel mai bun lucru este să scoți o opțiune pentru străinătate doar pentru perioada călătoriei tale. Acest lucru va evita supraîncărcarea.

3. Plata pentru biletele dvs. la muzee, spectacole, excursii

Dacă îți cumperi biletele de agrement la fața locului, prețurile sunt adesea scumpe. Luați reflexul pentru a merge pe platformele culturale online pentru a vă rezerva biletul online și pentru a beneficia de promoții și cupoane. Acest lucru vă va economisi timp!

4. Neachitarea asigurării

Este mai bine să te pregătești pentru cel mai rău decât să regreți mai târziu. Fii atent cu asigurarea. Mai ales asigurarea de sănătate. Dacă sunteți rănit în timpul călătoriei, costurile de spitalizare pot fi foarte costisitoare, în funcție de țară. Același lucru este valabil și pentru asigurarea de călătorie, care este necesară pentru a vă proteja de eventuale evenimente neprevăzute (de exemplu, în cazul anulării).

5. Pierderea pașaportului

O greșeală stupidă care se poate întâmpla cu oricine ... Nu uitați să faceți fotocopii ale pașaportului și puneți-le în diferite locuri. În caz de furt sau pierdere, acest lucru vă va economisi timp la consulat, care va emite unul mai ușor datorită numărului dvs.

6. Luând prea multe lucruri
Consultați-vă în prealabil la compania dvs. de călătorie pentru a afla ce bagaj este permis și care este greutatea maximă. Dacă nu respectați aceste limite, vi se poate percepe o suprataxă mare de bagaje. Asigurați-vă că verificați aceste informații pentru călătoriile de întoarcere și întoarcere, care pot diferi uneori. Anticipează faptul că poți pleca mai greu cu câteva cadouri pentru suveniruri.

7. Nepregătirea unui buget

Planificarea bugetului în avans vă va permite să plecați mai senin. Cu o idee în minte, veți putea economisi și rezerva suficient pentru a plăti cheltuielile de transport și la fața locului. Acest lucru vă va împiedica să regretați cheltuielile atunci când ajungeți acasă sau să vă limitați prea mult și să nu profitați de ele.

8. Cumpărarea fără a se compara

Nu te arunca pe primul bilet de avion pe care îl găsești. Prețul unei călătorii poate varia foarte mult în funcție de program, compania de turism, aeroportul ... Recomandăm cu tărie să comparați prețurile pe un site de comparație a prețurilor. Jetcost compară gratuit toate prețurile zborurilor, așa că profitați de acesta!

Ultimele căutări de zboruri

Oferte de zbor de top

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.