Dorim să îți oferim cea mai bună experiență, iar pentru asta folosim cookie-uri. Află mai multe despre cum utilizăm cookie-urile și cum poți schimba setările.

Zbor România

  • Compară cu:

Găseşte zboruri către România

Compară rapid oferte de zbor către România şi găseşte cel mai bun zbor disponibil. Cu Jetcost poți să compari cu uşurință prețurile zborurilor: introdu aeroportul de plecare, aeroportul de sosire şi datele de zbor către România şi motorul nostru de căutare îți va arăta în câteva secunde toate ofertele disponibile în funcție de criteriile tale. Rezervă-ți zborul ieftin către România cu Jetcost, compară cu un clic cele mai bune oferte de zboruri ieftine.

Noi comparăm ofertele a peste 600 de linii aeriene pentru a o găsi pe cea care ți se potrivește cel mai bine: zboruri low cost, oferte de ultim minut, oferte promoționale de la agențiile de voiaj. Cu Jetcost vei găsi cel mai bun zbor la cel mai bun preț. Rezervă-ți acum zborul ieftin către România cu Jetcost.

Zboruri low cost către România

Compară prețurile zborurilor low cost către România. Selectează un aeroport de plecare și motorul de căutare al Jetcost va găsi oferte pentru cele mai ieftine zboruri către România, direct și cu escale.Compară prețurile zborurilor către România în funcție de nevoile tale: selectează numărul de pasageri și clasa la care vrei să zbori pentru a obține rezultatele cele mai potrivite pentru nevoile tale.

Cu Jetcost poți de asemenea să obții prețuri pentru zboruri către România la date apropiate datei selectate. Dacă datele tale de călătorie sunt flexibile, poți să găsești oferte chiar mai bune și zboruri chiar mai ieftine.

Top rute căutate

Constanta - Cluj-Napoca 601 lei
București - Iași 208 lei
București - Timisoara 108 lei
Cluj-Napoca - București 198 lei
Cluj-Napoca - București (OTP) 218 lei

Ultimele căutări efectuate pentru un zbor România

Satu Mare - Iași 471 lei
Iași - Sibiu 2.830 lei
Suceava - Sibiu 5.902 lei
Cluj-Napoca - Oradea 1.864 lei
Timisoara - Bacău 9.555 lei
Sibiu - Suceava 6.685 lei
Tirgu Mures - Timisoara 698 lei
Cluj-Napoca - Sibiu 2.238 lei
Constanta - Tirgu Mures 585 lei
Sibiu - Oradea 10.603 lei
Oradea - Iași 878 lei
Craiova - Timisoara 1.788 lei
Sibiu - Cluj-Napoca 3.268 lei
Oradea - Sibiu 10.042 lei
Constanta - București 1.867 lei