Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai faimoase alimente din lume

Degustarea bucătăriei locale este una dintre cele mai importante experiențe pe care le puteți avea în timpul unei călătorii. Nu există nimic mai bun decât să guști din mâncărurile tipice ale unei țări și să te cufunzi în cultura și tradițiile locale. În întreaga lume, există alimente celebre care au devenit simboluri ale gastronomiei. Iată care sunt acestea!
 

Pizza - Italia

Cele mai faimoase alimente din lume
Pizza este una dintre cele mai cunoscute mâncăruri italiene din lume. Originară din Napoli, este un fel de mâncare făcut din aluat de pâine, roșii și brânză mozzarella, care poate fi îmbogățit cu alte ingrediente la alegere. Astăzi, pizza a devenit un simbol al bucătăriei italiene, exportată în întreaga lume.

Sushi - Japonia

Cele mai faimoase alimente din lume
Sushi este cel mai faimos fel de mâncare din bucătăria japoneză, constând din orez asezonat cu oțet de orez și pește crud sau gătit. Sushi a devenit un fenomen global, răspândit în întreaga lume și savurat de milioane de oameni.
 

Hamburger - Statele Unite ale Americii

Cele mai faimoase alimente din lume
Hamburgerul este un alt fel de mâncare de renume mondial, originar din Statele Unite. Este un fel de mâncare din carne tocată, de obicei carne de vită, friptă la grătar și servită între două felii de pâine. Hamburgerul a devenit un simbol al culturii americane, exportat în întreaga lume datorită lanțurilor de fast-food.

Taco - Mexic

Cele mai faimoase alimente din lume
Taco este un alt fel de mâncare celebru în întreaga lume, originar din Mexic. Este o tortilla de porumb umplută cu carne, fasole, brânză, legume și salsa. Taco este un fel de mâncare foarte popular în întreaga lume, apreciat pentru simplitatea și bunătatea sa.
 

Curry - India

Cele mai faimoase alimente din lume
Curry este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare din bucătăria indiană, constând într-un amestec de condimente care variază în funcție de rețetă. Curry poate fi preparat cu carne, pește sau legume și se servește cu orez. Curry a devenit un fel de mâncare renumit în întreaga lume datorită bunătății și versatilității sale.
 

Kebab - Turcia

Cele mai faimoase alimente din lume
Kebab este un fel de mâncare originar din Orientul Mijlociu și un fel de mâncare național turcesc care s-a răspândit în întreaga lume și este acum unul dintre cele mai populare și apreciate mâncăruri rapide. Este un preparat din carne de pui, de vită sau de miel, care este marinată cu condimente și apoi prăjită pe o țepușă verticală. Kebabul este servit cu pâine pita, salată, roșii și un sos pe bază de iaurt.

În concluzie, acestea sunt doar câteva dintre mâncărurile renumite în întreaga lume. Fiecare țară are propria sa bucătărie tradițională și mâncăruri care spun povestea istoriei și culturii locale. Degustarea mâncării locale în timpul unei călătorii este o experiență unică și de neuitat care vă va permite să descoperiți noi arome și să vă cufundați în cultura locală.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.