Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:
  • Este Black Friday cu adevarat avantajos pentru biletele de avion

Este Black Friday cu adevărat avantajos pentru biletele de avion?

În timp ce entuziasmul Black Friday-ului se răspândește în diverse sectoare, piața biletelor de avion nu este ocolită de acest vârtej de reduceri și promoții. Avantajul Black Friday-ului pentru biletele de avion reprezintă o oportunitate atrăgătoare pentru călătorii în căutare de oferte avantajoase și afaceri irezistibile. Dar este cu adevărat benefic și cum se poate profita la maximum de această sărbătoare anuală a reducerilor?
Este Black Friday cu adevărat avantajos pentru biletele de avion?

Avantajul Black Friday-ului pe piața zborurilor

Black Friday-ul, cunoscut pentru reducerile sale mari și scăderile de preț atractive, a devenit un eveniment așteptat în industria călătoriilor. Atractivitatea de a obține tarife reduse pentru destinații de vis împinge adesea călătorii să exploreze această vânzare. Companiile aeriene, agențiile de turism și platformele de rezervare oferă reduceri exclusive pentru bilete de avion, garantând economii semnificative atât pentru călătoriile naționale, cât și pentru cele internaționale.

Unul dintre principalele avantaje ale Black Friday-ului pentru zboruri este posibilitatea de a obține tarife semnificativ reduse. Aceste reduceri pot duce la economii semnificative, permițând călătorilor să își gestioneze mai bine bugetul, să exploreze mai multe destinații sau chiar să își îmbunătățească experiența de călătorie.

În plus, acest eveniment anual se întinde adesea pe mai mult de o singură zi, cu multe companii care oferă "săptămâna Black Friday" sau chiar vânzări care durează o lună întreagă. Acest interval prelungit permite călătorilor să exploreze diverse oferte, să compare prețurile și să ia decizii mai informate.

În medie, prețul zborurilor în noiembrie și în special în timpul săptămânii Black Friday este cu 10-20% mai mic decât media anuală.

Sfaturi pentru a profita la maxim de ofertele Black Friday pentru zboruri

  1. Planifică din timp: Fă cercetări despre destinațiile tale preferate și datele potențiale ale călătoriei înainte de Black Friday. Această pregătire îți va permite să identifici și să profiți rapid de cele mai bune oferte odată ce devin disponibile.

  2. Abonează-te la notificări: Abonează-te la buletinele informative sau notificările companiilor aeriene și ale platformelor de călătorie. Acest lucru te asigură că vei fi printre primii care primesc actualizări despre oferte exclusive, oferindu-ți un avantaj în obținerea celor mai profitabile oferte. De exemplu, aplicația Jetcost îți permite să urmărești zboruri și să primești actualizări despre zborurile care te interesează!

  3. Fii flexibil: Flexibilitatea în datele călătoriei sau în destinații poate crește semnificativ șansele de a găsi cele mai bune oferte. Ia în considerare adaptarea ușoară a itinerariului tău pentru a profita de opțiuni la prețuri mai bune.

  4. Compară și confirmă: Nu te lăsa influențat doar de eticheta "reducere". Compară prețurile pe diferite platforme și verifică condițiile înainte de a face o achiziție.

  5. Acționează rapid: Ofertele foarte căutate dispar adesea rapid. Odată ce ai găsit o ofertă care îndeplinește criteriile tale, acționează rapid pentru a rezerva înainte să dispară.

Black Friday-ul pentru biletele de avion oferă, fără îndoială, călătorilor posibilitatea de a economisi considerabil la călătoriile lor. Conveniența constă în posibilitatea de a obține tarife reduse pentru destinațiile dorite, făcând călătoriile de vis mai accesibile.

Cu toate acestea, succesul în beneficiul acestor oferte necesită o abordare strategică. Planificarea timpurie, vigilența și acțiunea rapidă sunt cheia pentru a valorifica pe deplin beneficiile ofertelor Black Friday pentru zboruri. Așadar, atunci când ofertele apar, fii gata să explorezi, să compari și să asiguri experiența ta ideală de călătorie la un preț redus.

Black Friday-ul oferă oportunități atrăgătoare pentru realizarea viselor tale de călătorie; folosind aceste sfaturi, poți profita la maximum de această sărbătoare anuală a reducerilor.

Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.