Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Călătoria în metavers: cum funcționează?

În viitorul apropiat, s-ar putea să nu mai fie necesar să ne urcăm în avion pentru a călători. Metaversul ar putea da naștere unui nou tip de turism, permițându-vă să călătoriți virtual oriunde și chiar în trecut! Dar să facem un pas înapoi, începând prin a înțelege ce este metaversul.
Călătoria în metavers: cum funcționează?

Ce este metaversul?

Conceptul de metavers se referă la crearea de lumi virtuale centrate pe conexiuni sociale. Acest lucru poate lua mai multe forme, de la experiențe de realitate virtuală la suprapuneri de realitate augmentată pe lumea reală sau chiar prin intermediul jocurilor video.

Deci, pe scurt, este vorba despre lumi virtuale care pot fi explorate în diverse moduri. Și de aici ideea: dacă metaversul este o lume explorabilă, atunci poți călători în interiorul ei? Bineînțeles că putem! În viitorul apropiat vor exista oportunități foarte interesante de a călători în metavers, să vedem care sunt acestea.

Avantajele călătoriei în metavers

Imaginați-vă că puteți vedea marile piramide, Roma de altădată sau orizontul New York-ului dintr-un punct de vedere perfect, fără a ieși din fața casei dumneavoastră. Potențialul de călătorie în metavers ne va permite să vedem lumea de astăzi și cea din trecut într-un mod total imersiv, datorită unor tehnologii precum realitatea virtuală și realitatea augmentată.
Călătoria în metavers: cum funcționează?
Dar, indiferent cât de realistă și imersivă ar fi experiența, unele locuri tot vei dori să le vezi și să le vizitezi personal, nu-i așa? Aici, cu ajutorul metaversului, puteți vizita acea cameră de hotel de lux pe care vă gândiți să o rezervați înainte de a o plăti. În loc să investiți sume uriașe de timp sau de bani, puteți experimenta un loc care vă interesează din confortul propriei case și puteți evita surprizele neplăcute.

Datorită tehnologiilor emergente, călătoriile virtuale ar putea fi noua frontieră a turismului, și este doar începutul!

Un nou turism

Posibilitățile de călătorie virtuală ar putea crea un întreg subsector al turismului, deschizând scenarii complet noi pentru această industrie. Platformele de realitate virtuală, augmentată sau mixtă ar putea face ca această călătorie să înceapă chiar înainte de a se muta efectiv de acasă, cu experiențe de cercetare și testare. Multe companii lucrează deja din acest punct de vedere, așteptați-vă să auziți din ce în ce mai multe despre meta-vers! 
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.