Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații de Crăciun

Luna decembrie este un moment primordial pentru călătorii, în special pentru a vedea cum restul lumii sărbătorește Crăciunul. Aceste orașe merită vizitate în orice perioadă a anului, dar par a fi excepțional de magice în timpul sezonului de vacanță. Fie că sunt clasici europeni, orașe asiatice sau paradisuri pentru schiuri în SUA, unele sărbători merită prețul unui bilet de avion. Iată cele mai bune locuri pentru a petrece Crăciunul anul acesta.
 

Bruges, Belgia

Unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa emană farmec pe tot parcursul anului, dar este deosebit de fermecător în timpul sărbătorilor. Este greu să-ți imaginezi un loc mai magic în timp ce te plimbi pe străzile pietruite, admiri luminile sclipitoare și te încălzești cu cani de ciocolată fierbinte belgiană în cafenele. Încercați patinajul cu cineva special la patinoarul cu imagini perfecte, situat lângă piața de Crăciun din centrul orașului.
Cele mai bune destinații de Crăciun

Tokyo

Orașul mărește tensiunea în fiecare an cu iluminările sale de iarnă, diferite districte concurând între ele pentru a crea niște afișaje cu adevărat senzaționale. Și nu vă faceți griji dacă nu puteți ajunge acolo înainte de 25 decembrie, iluminările de iarnă au devenit atât de populare încât majoritatea rămân până în februarie.
 

Orașul Quebec, Canada

Orașul Quebec este unul dintre cele mai vechi orașe din America de Nord, iar arhitectura sa franceză colonială îi conferă un sentiment inconfundabil european. Străzile pietruite ale orașului vechi sunt pline de magazine ciudate și bistro-uri delicioase, toate decorate vesel de sărbători.

Cape Town

Dacă doriți să scăpați de iarnă în acest Crăciun, nu puteți face mult mai bine decât Cape Town (este vară în emisfera sudică). Puteți chiar să vizitați una (sau mai multe) dintre piețele de vacanță ale orașului sud-african fără a purta haina și eșarfa.
Cele mai bune destinații de Crăciun

Paris

Este greu să amortizezi spiritul Parisului de Crăciun: orașul strălucește, de la luminile de-a lungul Champs-Élysées la piața de Crăciun de la Les Halles până la unele dintre cele mai decorate vitrine din lume.
 

New York

Nu există lipsă de modalități de a vă face Crăciunul din New York magic, indiferent dacă este vorba de patinaj pe gheață la Rockefeller Center, cumpărături pe fereastră pe Fifth Avenue sau pândind pe strada 34, sperând să asistați la un miracol.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.