Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații pentru florile de cireș

Zeci de mii de cireși înfloresc în fiecare primăvară în cele mai frumoase orașe din Japonia, un spectacol extraordinar care atrage călători din întreaga lume. 

Dar nu este doar o experiență japoneză! Vă puteți bucura de florile de cireș și în Europa, iată unde:
 

Hamburg, Germania

Destinații de top pentru vizionarea florilor de cireș
În Hamburg, floarea de cireș este un eveniment atât de popular încât a devenit un festival în sine. De fapt, Festivalul japonez al florilor de cireș are loc în fiecare an, între lunile mai și iunie, spre încântarea localnicilor și a turiștilor, încă din 1968!

Madrid, Spania

Parcul Quinta de los Molinos este un parc istoric din partea de est a Madridului, renumit pentru că este unul dintre cele mai bune locuri pentru a admira sutele de cireși înfloriți. De fapt, cei mai mulți dintre copaci sunt migdali, dar acest lucru nu înlătură faptul că în zilele cu flori, parcul este cu adevărat încântător.
 

Edinburgh, Scoția

Destinații de top pentru vizionarea florilor de cireș
În Edinburgh, cel mai bun loc pentru a vedea cireșii înfloriți este The Meadows, un mare parc public cu un bulevard de cireși. Din nou, cel mai bun moment pentru a vă bucura de flori este între sfârșitul lunii martie și începutul lunii mai.
 

Amsterdam

Kersenbloesempark din Amsterdam este cu siguranță cel mai bun loc din Olanda pentru a vedea cireșii înfloriți. Cei 400 de copaci din parc, plantați pentru a celebra 400 de ani de legături culturale între Japonia și Olanda, fac din Amsterdam unul dintre cele mai bune orașe pentru a vedea florile.
 

Bonn, Germania

Destinații de top pentru vizionarea florilor de cireș

Heerstrasse din Bonn este unul dintre cele mai frumoase și faimoase bulevarde din Europa pentru a vedea cireșii înfloriți. Zeci și zeci de cireși se aliniază pe bulevard, creând o atmosferă unică încă din momentul înfloririi. Cel mai bun moment pentru a vizita faimosul bulevard al cireșelor din Bonn este de la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii mai.

Hasselt, Belgia

Grădina japoneză din Hasselt, Belgia, este o altă opțiune excelentă pentru a vedea florile de cireș. Aici vă puteți bucura de acest spectacol ca și cum ați fi în Japonia, înconjurați de plante, copaci și chiar animale japoneze tipice (grădina are chiar și câțiva crapi koi, adesea reprezentați cu petale de cireș).
 

Stockholm, Suedia

Destinații de top pentru vizionarea florilor de cireș

Parcul Kungstradgarden, fondat în secolul al XV-lea în inima orașului Stockholm, este un loc emblematic pentru localnici și turiști deopotrivă. Între sfârșitul lunii martie și începutul lunii mai, parcul capătă o culoare roz, datorită numeroșilor săi cireși.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune destinații pentru a vedea cireșii înfloriți din Europa. Dacă sunteți interesat să vizitați una (sau mai multe) dintre ele, puteți compara prețurile zborurilor în câteva secunde cu ajutorul motorului nostru de căutare. Pur și simplu introduceți locul de plecare, destinația și datele în motorul de căutare din partea de sus a paginii! 
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.