Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Unde să mergi de Ziua Îndrăgostiților? Alegerea unei destinații pentru a trăi o zi romantică de Ziua Îndrăgostiților poate fi complicată și costisitoare. Prețurile zborurilor și hotelurilor continuă să crească pe măsură ce se apropie 14 februarie, iar găsirea celor mai bune oferte de zboruri ieftine și hoteluri ieftine pentru Ziua Îndrăgostiților poate fi o sarcină descurajantă. 

Am selectat câteva orașe care vă vor face Ziua Îndrăgostiților de neuitat. Trebuie doar să dați click pe linkul furnizat pentru fiecare destinație și să comparați prețurile zborurilor și hotelurilor pentru a găsi cea mai bună ofertă de Ziua Îndrăgostiților, astfel încât să puteți economisi la călătorii (ceea ce nu strică niciodată).

Iată care sunt cele mai bune 7 destinații pentru o călătorie de Ziua Îndrăgostiților:
 

1. Verona

Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Orașul pe care Shakespeare l-a ales ca decor pentru Romeo și Julieta, unde, de Ziua Îndrăgostiților, fiecare stradă și alee are o atmosferă diferită. Vreți să vă oferiți un moment romantic de neuitat? O vizită la balconul Julietei, unde îndrăgostiții creați de bardul englez și-au promis iubire veșnică, nu vă va dezamăgi.
 

2. Paris

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Nici nu se putea altfel, Parisul se numără printre cele mai cunoscute destinații de Ziua Îndrăgostiților din mai multe motive! Atmosfera creată de arhitectura pariziană, de aromele și de arta sa este greu de rezistat. Și asta nu e tot: o vizită în cartierul Pigalle este o necesitate pentru cei care vor să se bucure de nopți de distracție: dominat de Moulin Rouge, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale iubirii pasionale din lume, acest cartier este leagănul vieții de noapte pariziene. De neratat!

3. New York

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Poate că nu este o destinație care inspiră romantism la prima vedere, dar New York-ul te va surprinde. Cu luminile sale și cu zgârie-norii săi frumoși, orașul care nu doarme niciodată vă va fermeca și vă va face să vă pierdeți pe nenumăratele sale străzi, străjuite de restaurante care oferă preparate din bucătăria din întreaga lume, și de posibilitățile aproape inepuizabile de distracție. Și ce să mai spunem de faimoasele galerii de artă și de localurile de muzică live? Iar pentru a încheia o seară perfectă de Ziua Îndrăgostiților făcută în New York, nu trebuie decât să vizitați ultimul etaj al Empire State Building; vă va tăia respirația.
 

4. Praga

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Această perlă așezată în Europa de Est își fascinează vizitatorii de sute de ani. Faimoasa sa piață a inspirat scriitori și regizori de film, iar astăzi este încă una dintre cele mai fermecătoare locații din lume. Datorită mâncărurilor locale tipice, a maiestuosului Turn cu Ceas și a atmosferei unice a stilului său arhitectural, Praga vă va duce înapoi în timp și vă va oferi o Zi a Îndrăgostiților memorabilă.
 

5. Granada

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Cocoțat în munții din Andaluzia, Spania, Granada este un oraș cu un farmec irezistibil. Suma de influențe istorice europene, nord-africane și din Orientul Mijlociu a produs o locație cu un stil inconfundabil. Punctul culminant al frumuseții Granadei este Alhambra, clădirea din Patrimoniul Mondial UNESCO care domină orașul, una dintre minunile lumii moderne. Petrecerea Zilei Îndrăgostiților în camerele sale imense vă va face să vă simțiți ca într-o altă lume.

6. Veneția

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Veneția este, fără îndoială, unul dintre cele mai romantice orașe din lume. Să te bucuri de minunile acestei bijuterii suspendate pe apă nu poate fi decât alegerea potrivită pentru o zi romantică de Ziua Îndrăgostiților. Fie pe jos, fie la bordul uneia dintre gondolele caracteristice, o vizită la Veneția nu va fi pe măsura așteptărilor tale și te va face să petreci Ziua Îndrăgostiților cufundat în atmosfera unică a orașului Dogilor.
 

7. Viena

 Cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților 2022
 
Unul dintre leagănurile culturii europene, Viena te va cuceri cu străzile sale pietruite, fântânile, atracțiile artistice și nu numai. Stilul imperial vienez vă va duce cu gândul la străvechile glorii ale uneia dintre cele mai importante curți din istorie, scena și locul de origine al marilor artiști și personalități cu un farmec unic. O simplă plimbare pe străzile Vienei va face ca Ziua Îndrăgostiților să fie mai romantică ca niciodată.

Ce mai așteptați? Alegeți-vă destinația, comparați prețurile și rezervați-vă acum zborul și hotelul pentru Ziua Îndrăgostiților 2022!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.