Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală

Stilul de viață agitat din zilele noastre poate pune la încercare liniștea sufletească a oricui. Iată, așadar, câteva destinații ideale pentru a găsi liniștea mentală și spirituală!
 

Destinații în Europa

Europa este plină de locuri liniștite și relaxante, unde vă puteți odihni și, de ce nu, vă puteți bucura de câteva delicii gastronomice în timp ce admirați peisaje frumoase.
 

Insula Skye, Scoția

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Pentru o evadare completă din viața de zi cu zi, puține locuri sunt mai senine decât insulele Scoției. Insula Skye este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe coasta de vest a țării și este perfectă pentru iubitorii de activități în aer liber. Înotul în cascade, degustarea de whisky, explorarea castelelor și apusuri de soare uluitoare sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți experimenta. Mintea ta îți va mulțumi!

Cel mai apropiat aeroport: Inverness

Vezi ofertele de zbor către Inverness

 

Milos, Grecia

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Printre insulele haotice și aglomerate ale Greciei se află această bijuterie de pace și relaxare, Milos. Această insulă spectaculoasă oferă peisaje idilice, monumente antice fascinante și golfuri cu nisip alb. Dacă doriți să petreceți timp în liniște absolută, sărutat de soare, aceasta este insula potrivită pentru dumneavoastră.

Vezi ofertele de zbor către Milos

 

Comitatul Donegal, Irlanda

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Cel mai puțin populat județ din Irlanda. Acest ținut accidentat din extremitatea nord-vestică a Irlandei, cel mai puțin populat, oferă spații largi și deschise pentru plimbări pe vârfuri de stânci, relaxare la o cabană pe malul mării sau vizitarea unor sate mici și uitate de pe insule. Un loc minunat pentru a găsi puțină liniște!

Cel mai apropiat aeroport: Carrickfinn - Donegal

Vezi ofertele de zbor către Donegal

 

Insula Madeira, Portugalia 

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Situată în largul coastei atlantice a Portugaliei, Madeira este o comoară ascunsă, perfectă pentru cei care caută un pic de relaxare. În afară de plimbările cu bicicleta prin peisajul rural viran și de degustarea deliciosului vin local, peisajul vulcanic din Madeira este cel care face insula unică: aici veți găsi golfuri cu nisip negru, cratere abrupte și puncte de belvedere cu priveliști uluitoare asupra oceanului. 

Cel mai apropiat aeroport: Funchal

Vezi ofertele de zbor către Funchal

 

Champagne, Franța

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
În ciuda faptului că se află la o distanță scurtă de Paris, regiunea Champagne din Franța vă va face să vă simțiți ca la mii de kilometri distanță, datorită peisajului său fermecător și liniștit și a metodei supreme de relaxare: degustarea de vinuri! Regiunea a fost recunoscută oficial ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 2015: un scurt tur al podgoriilor ondulate din regiune și al pivnițelor istorice va fi suficient pentru a înțelege de ce.

Cel mai apropiat aeroport: Châlons Vatry

Vezi ofertele de zbor către Châlons Vatry
 

Destinații în Asia

Leagăn al spiritualității de mii de ani, în Asia veți găsi locuri mistice care vă vor face să vă bucurați de pace și liniște și, cine știe, poate chiar să vă descoperiți puțin mai mult din propria spiritualitate.
 

Angkor, Cambodgia

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
În pădurile din provincia Siem Reap, turlele de piatră ale unui oraș antic se înalță spre cer: acesta este Angkor. Dintre sutele de temple și structuri din oraș, impunătorul Angkor Wat este cel mai faimos dintre toate templele din Cambodgia (apare chiar și pe steagul țării). Templul-munte, construit ca o locuință spirituală pentru zeul hindus Vishnu, este un triumf arhitectural bogat în comori artistice și impregnat de o aură sacră. Unul dintre acele locuri unice în lume în care totul pare să se oprească brusc!

Cel mai apropiat aeroport: Siem Reap

Vezi ofertele de zbor către Siem Reap

 

Ladakh, India

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Atunci când vă doriți liniște sufletească, departe de agitația vieții, regiunea Ladakh este locul potrivit. Dacă sunteți în căutarea unei călătorii pline de spiritualitate și liniște sufletească, nimeni nu vă va deranja aici (și puteți face chiar fotografii incredibile!).

Cel mai apropiat aeroport: Leh

Vezi ofertele de zbor către Leh

 

Muntele Tai, China

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Locurile sacre au ceva care face pe oricine să se simtă puțin "diferit", indiferent dacă aderă sau nu la credințele relevante. Muntele Tai din China este unul dintre aceste locuri. Timp de 3.000 de ani, acest munte a fost considerat un spațiu sacru, frecventat de împărați pentru a aduce un omagiu atât cerului, cât și pământului. În fiecare zi, mii de oameni urcă pe "scara spre cer", în căutarea păcii și liniștii (precum și a unei panorame care să te lase fără cuvinte).

Cel mai apropiat aeroport: Jinan Yaoqiang

Vezi ofertele de zbor către Jinan Yaoqiang

 

Orchha, India

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Dacă vă doriți să stați departe de aglomerație, cetatea Orchha este una dintre cele mai bune alegeri. Impunătorul palat-fortăreață se află pe o insulă pe malul râului Betwa, în Madhya Pradesh, înconjurat de un zid crenelat. Fortul este format din mai multe structuri interconectate, dintre care cea mai importantă este Raja Mahal. Fortul Orchha este cu adevărat extraordinar, atât pentru arhitectura sa fascinantă, cât și pentru numărul neobișnuit de temple și altare, inclusiv templul Chaturbhuj, construit pe o platformă mare de piatră.

Cel mai apropiat aeroport: Gwalior

Vezi ofertele de zbor către Gwalior

 

Fujikawaguchiko, Japonia

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Situat pe versanții nordici ai Muntelui Fuji, Fujikawaguchiko oferă călătorilor cadrul ideal pentru o escapadă relaxantă și liniștită. Cu vedere la Lacul Kawaguchi, unul dintre cele cinci lacuri pitorești ale Muntelui Fuji, Fujikawaguchiko nu numai că este impregnat de un sentiment de pace absolută datorită peisajelor sale frumoase și arhitecturii tradiționale japoneze, dar găzduiește și multe izvoare termale care sunt foarte apreciate de localnici și de călători din întreaga lume.

Cel mai apropiat aeroport: Shizuoka

Vezi ofertele de zbor către Shizuoka
 

Destinații în America de Nord și de Sud

De la marile preerii americane până la sălbăticia virgină din Costa Rica, de la nord la sud, America oferă o adevărată multitudine de locuri unde vă puteți relaxa și împărtăși cu natura.
 

Big Sur, SUA

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Acest sanctuar de pe coasta centrală a Californiei, unde Munții Santa Lucia se prăbușesc dramatic în Pacific, este o priveliște care îți taie respirația. Una dintre cele mai frumoase coaste din lume, cu o reputație mitică, unde poți găsi liniște și pace pentru cât timp dorești!

Cel mai apropiat aeroport: Monterey

Vezi ofertele de zbor către Monterey

 

Rezervația de preerie americană, SUA

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Faceți un safari în această rezervație de 353.104 acri din Montana, în continuă expansiune, unde proiectele de conservare readuc treptat Marile Câmpii la starea inițială a primilor exploratori. Puteți chiar să vă petreceți noaptea într-o iurtă luxoasă, la o aruncătură de băț de cerbi, căprioare și bizoni.

Cel mai apropiat aeroport: Bozeman

Vezi ofertele de zbor către Bozeman

 

Parcul Patagonia, Chile

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Acest parc este o fostă fermă de 200.000 de acri în Valea Chacabuco din nordul Patagoniei. Se află între masivul lac General Carrera și o serie de vârfuri acoperite de zăpadă. În timpul verii australe, de la 1 octombrie până la 30 aprilie, este posibil să se pescuiască, să se facă caiac și să se parcurgă kilometri de trasee de drumeție care duc la lacuri secrete de munte. Un loc perfect pentru a petrece ceva timp în liniște, înconjurat de natură.

Cel mai apropiat aeroport: Balmaceda

Vezi ofertele de zbor către Balmaceda

 

Rezervația naturală Cloudbridge, Costa Rica

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Un refugiu tropical într-o pădure de nori izolată în cei mai înalți munți din America Centrală, Cloudbridge este un refugiu privat pe Muntele Chirripo, cu trei structuri pe care oaspeții le pot închiria pentru câteva zile sau câteva luni. Puteți să plantați copaci, să faceți drumeții spre cascade sau să mergeți în căutarea Quetzalului singuratic, o pasăre frumoasă și viu colorată, considerată cândva un simbol sacru de către populația locală străveche.

Cel mai apropiat aeroport: San Jose

Vezi ofertele de zbor către San Jose

 

Kootenay Lake, Canada

Destinații pentru relaxare spirituală și mentală
Nu există o modalitate mai bună de a te bucura de liniște și relaxare departe de oraș decât să te trezești dimineața devreme și să admiri mărețul lac Kootenay. Aici puteți continua să vă relaxați meditând în liniște absolută și plimbându-vă prin câmpurile de lupin și pe traseele montane înalte din lanțurile Selkirk și Purcell.

Cel mai apropiat aeroport: Cranbrook - Canadian Rockies

Vezi ofertele de zbor către Cranbrook
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.