Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații economice pentru schi din Europa: 7 destinații


Vacanțele la schi necesită adesea un buget ridicat. Am enumerat câteva stațiuni de schi europene la prețuri accesibile, fără a pierde din vedere calitatea celor care doresc să se bucure de o vacanță la schi la prețuri reduse.

Iată sfaturile noastre despre cele mai bune 7 destinații pentru schi la prețuri mici:
  • Livigno, Italia
  • Niederau, Austria
  • Bansko, Bulgaria
  • Cauterets, Franța
  • Poiana Brasov, Romania
  • Sestriere, Italia
  • Jasna, Slovacia

Să le vedem în detaliu unul câte unul:
 

Livigno, Italia

Zboruri ieftine
Livigno are o ofertă excelentă de schi pentru schiori și snowboarderi experimentați, precum și pentru intermediari și începători. Una dintre principalele atracții din Livigno este terenul excelent, cu salturi mari pentru cei care doresc să-și încerce mâna la înălțime.

Dar cum este posibil ca o destinație atât de populară în Italia să fie atât de ieftină? Secretul stă în legile fiscale din zonă (taxa este practic zero), ceea ce îl face o destinație ideală pentru vacanțe la schi la prețuri reduse.

Pentru a ajunge la Livigno puteți lua un zbor către Milano și de acolo continuați cu unul dintre numeroasele servicii de transfer.

Niederau, Austria


În inima Austriei, satul Niederau face parte din zona de schi Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, iar zona Ski Juwel are 109 km de pârtii. Un serviciu de autobuz gratuit, rapid și eficient conectează diferitele ascensoare.

Ideal pentru începători, schiori intermediari și snowboarderi, schiorii mai experimentați pot găsi mai puțin interes și distracție.

Zona este incredibil de frumoasă, cu multe pante mărginite de copaci de explorat. Datorită prețurilor sale scăzute, de zeci de ani a fost una dintre destinațiile preferate pentru schiorii din toată Europa care caută o vacanță la munte ieftină (de fapt, puteți găsi multe hoteluri la prețuri accesibile).
 

Bansko, Bulgaria

Zboruri ieftine

Bansko este cea mai modernă stațiune de schi din Bulgaria, cu ascensoare moderne și rapide, dar este și una dintre cele mai vechi!

Stațiunea a cunoscut un boom în dezvoltarea imobiliară la începutul anilor 1990, odată cu construirea a numeroase hoteluri și apartamente situate lângă telegondolă (singurul acces la zona de schi).

De-a lungul timpului, Bansko și-a câștigat reputația de una dintre cele mai bune stațiuni de schi ieftine din Europa. Pentru a ajunge la Bansko cu avionul merită să luați un zbor spre Sofia și să ajungeți la stațiunea de schi cu autobuzul (aproximativ 2 ore și 30 de minute).
 

Cauterets, Franța


Schiatul în Franța este de obicei sinonim cu „Alpi”, dar există o opțiune mult mai ieftină fără a sacrifica calitatea facilităților: Pirineii.

La Cauterets puteți încerca mâna pe un total de 23 de pârtii, inclusiv 2 pentru experți, 8 pentru schiori avansați și 9 pentru schiori intermediari. Există, de asemenea, câteva școli de schi pentru cei care vor să încerce mâna la zăpadă pentru prima dată.

Pentru cei care doresc să ajungă în această zonă cu avionul, aeroportul din Toulouse este bine deservit și se află la aproximativ o oră și jumătate cu mașina de Cauterets.

Poiana Brasov, Romania

Zboruri ieftine
Situat în adâncul Munților Carpați, Poiana Brașov este una dintre principalele stațiuni turistice din România.

Cu doar 24 km de pârtii (pentru un total de 12 pârtii), Poiana Brașov nu este cu siguranță cea mai mare dintre zonele de schi, dar oferă niște pârtii plăcute de lungi și oferte frecvente pentru schi de noapte.

Este cu siguranță una dintre cele mai bune stațiuni de schi ieftine din Europa și este, de asemenea, relativ ușor de accesat, deoarece zborurile către București sunt foarte frecvente.
 

Sestriere, Italia


Locul competițiilor Cupei Mondiale de schi alpin, Sestriere și-a renovat infrastructura pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2006. Cei 164 km ai zonei de schi Sestriere devin 400 km dacă calculați totalul zonei de schi Vialattea a cărei centru este Sestriere.

De-a lungul anilor a devenit una dintre cele mai renumite stațiuni de sporturi de iarnă din Alpi.

Pentru a ajunge la Sestriere puteți lua un zbor către Torino și de acolo puteți ajunge la facilități în scurt timp.
 

Jasna, Slovacia

Zboruri ieftine

Jasna este prima stațiune de schi din Slovacia și este cu siguranță una dintre cele mai bune stațiuni de schi ieftine din Europa. Situat la doar 30 de minute de aeroportul Poprad-Tatry, este foarte ușor de ajuns.

Zona de schi are 50 km de pârtii, cu o infrastructură de teleschiuri surprinzător de modernă, rapidă și eficientă. Dar ceea ce îl deosebește pe Jasna sunt zonele în afara pistei. Acestea variază de la trasee de zăpadă proaspete frumoase, ușor de urmărit, până la trasee provocatoare.

Din punct de vedere al raportului calitate-preț, Jasna este una dintre cele mai bune destinații de vacanță la schi la preț redus din Europa. Nu numai că este potrivit pentru bugete mici, dar oferă și posibilități excelente de a varia între pârtie și off-piste.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.