Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în august

În plină vară, august este una dintre cele mai populare luni pentru călătorii. Unde să mergem? Să aflăm!
 

Tallinn, Estonia

Unde să mergi în august
Încântătorul Tallinn, un oraș de poveste, este renumit pentru atmosfera sa și pentru minunatul său oraș vechi. Deși geroasă iarna, Estonia se bucură de o vreme blândă, dar nu toridă vara, ceea ce o face o destinație excelentă, în special în luna august!

Vezi ofertele de zbor către Tallinn
 

Londra, Regatul Unit

Unde să mergi în august
În fiecare lună, Londra are câte ceva pentru toată lumea, dar luna august este o lună în care ofertele artistice și culturale pentru călători sunt la apogeu. În luna august au loc unele dintre cele mai interesante festivaluri, cum ar fi Greenwich Docklands International și Underbelly Festival, ca să nu mai vorbim de emblematicul Notting Hill Carnival!

Vezi ofertele de zboruri către Londra

 

Valencia, Spania

Unde să mergi în august
Valencia găzduiește unele dintre cele mai bune plaje pe care să le vizitați în luna august, dacă vă doriți soare, nisip și mare. În plus, orașul Buñol, aflat în apropiere, sărbătorește unul dintre cele mai faimoase festivaluri din Spania: la Tomatina! Pe 31 august, localnicii se angajează în ceea ce este o mică și amuzantă bătaie cu roșii!

Vezi ofertele de zbor către Valencia

 

Zakynthos, Grecia

Unde să mergi în august
Insula Zakynthos din Grecia este un loc fabulos de vizitat în luna august. De la paradisul broaștelor țestoase de mare din Gerakas la izvoarele sulfuroase vindecătoare din Ksigia, insula Zakynthos pare a fi un loc dintr-o altă lume. Nu ratați spectaculosul Navagio, un golfuleț învăluit de stânci albe de calcar și de o apă incredibil de albastră, pe malurile căruia se află rămășițele cargoului MV Panayiotis.

Vezi ofertele de zbor către Zakynthos
 

Helsinki, Finlanda

Unde să mergi în august
Dacă nu sunteți un fan al frigului, nu există un moment mai bun pentru a vizita Helsinki. Capitala finlandeză este unul dintre cele mai sigure orașe din Europa și unul dintre cele mai bune pentru iubitorii de activități în aer liber. De asemenea, la mijlocul lunii august începe Festivalul de la Helsinki, cel mai mare eveniment artistic din țară, un amestec de muzică clasică, teatru, dans contemporan, film, artă vizuală și evenimente pentru copii (12 august - 4 septembrie).

Vezi ofertele de zbor către Helsinki

 

Amsterdam, Olanda

Unde să mergi în august
Mulți călători preferă vacanțele răcoroase de vară și dacă sunteți unul dintre ei, atunci ar trebui să vizitați Amsterdam în august. Orașul oferă o listă lungă de lucruri de făcut, de la o vizită la faimosul Rijksmuseum și la Muzeul Van Gogh până la o croazieră pe Canalul Amsterdam, dar evenimentele în aer liber sunt cele care ocupă un loc central: în luna august veți găsi practic un nou eveniment în aer liber în fiecare zi!

Vezi ofertele de zbor către Amsterdam

Aveți în minte alte destinații pe care să le vizitați în august? Introduceți datele de călătorie și destinația în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara toate zborurile disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.