Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în februarie

Februarie este de obicei monopolizată de Ziua Îndrăgostiților, dar dacă există o lună în care să scăpați de iarnă, aceasta este aceea. Iată câteva destinații pentru a pleca în vacanță în februarie!
 

Maldive

Unde să mergi în februarie
Februarie este una dintre cele mai bune luni pentru a merge în Maldive, când cerul este senin, iar zilele sunt lungi și uscate. Este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru snorkelling și scufundări: în această perioadă a anului puteți vedea raze manta, rechini tigru și rechini balenă.

Ibiza, Spania

Unde să mergi în februarie
Iarna este cea mai bună perioadă pentru a experimenta Ibiza așa cum o cunosc localnicii: migdalele înfloresc și devin alb-roz, barurile de pe plajă și cafenelele sunt mult mai relaxate, iar tapas și băuturile sunt ieftine. Fără aglomerația din cluburile de noapte, proprietarii încearcă să atragă clienții cu oferte avantajoase și, de fapt, restaurantele de pe insulă participă la Gastrojueves (Joia gastronomică), unde mesele sunt oferite la jumătate de preț.

 

Costa Rica

Unde să mergi în februarie
Această mică porțiune din America Centrală, cu păduri tropicale și vulcani alături de orașe pline de viață, oferă exploratorilor o bogăție jenantă. Puteți face drumeții prin Parcul Național Tenorio, puteți admira cascadele secrete din Arenal și puteți încheia ziua luând masa cu mâncăruri delicioase în San José. În februarie, prețurile scad după sezonul turistic de vârf, pădurile tropicale sunt încă luxuriante, iar plajele din Puerto Viejo sunt la fel de idilice ca întotdeauna.

Cartagena, Columbia

Unde să mergi în februarie
Un amestec vibrant de cultură spaniolă, latină și caraibiană. Cartagena este o sărbătoare pentru simțuri, cu vile coloniale de culoare galbenă de porumb și piețe cu palmieri, ceviche de citrice și cocktailuri cu rom. Locuitorii din cartierul Getsemani sunt încă pătrunși de tradiție artistică: aici, străzile sunt populate de picturi murale și muzicieni, cluburi de dans și restaurante la modă. Închiriați o barcă pentru o călătorie de o oră până la Insulele Rosario, unde vă puteți relaxa pe plaje calde și calme.

 

Tromso, Norvegia

Unde să mergi în februarie
Cel mai mare oraș din nordul Norvegiei este plin de tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de iarnă memorabilă. Unul dintre principalele motive pentru a vizita Tromso în februarie este că oferă condiții ideale și o locație perfectă pentru a vedea aurora boreală. Nopțile în oraș sunt lungi în această perioadă a anului și este situat în inima unei zone care este deosebit de favorabilă acestui fenomen natural.

Aveți alte destinații în minte pentru o călătorie în februarie? Introduceți datele și locul de plecare și de sosire în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara ofertele disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.