Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în ianuarie

Călătoria în prima lună a anului are avantaje reale. Pe lângă faptul că puteți profita de ofertele ieftine, puteți vizita și locurile care sunt în cea mai bună formă în această lună. Iată care sunt acestea!
 

Norvegia

Unde să mergi în ianuarie
Acest sfat poate părea puțin ciudat, având în vedere că ianuarie este cea mai rece lună din istorie în Norvegia. Dar este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase luni de vizitat, mai ales dacă sunteți în căutarea unui peisaj înzăpezit inedit sau a unei aventuri sportive de iarnă. Adăugați la aceasta probabilitatea ridicată de a vedea aurorele boreale, un spectacol de neon posibil datorită cerului întunecat și senin al nopții de iarnă, și puteți trăi cu adevărat un vis. Ah, și în ianuarie, prețurile sunt mai mici și afluxul de turiști este mai mic!
 

Slovenia

Unde să mergi în ianuarie
Slovenia nu este o destinație de iarnă care să vă vină imediat în minte. Nu veți vedea aurora boreală, dar puteți experimenta o altă latură a unei țări care este explorată în mod tradițional primăvara și vara. Lacul Bled, o oprire clasică, este pur și simplu magic atunci când este înghețat, cu avantajul că mai puțini vizitatori aglomerează traseele. De obicei, este practic imposibil să trăiești experiența Bled fără prezența altor călători, așa că profită de sezonul scăzut și petrece o zi explorând lacul, insula sa și micul oraș care îl înconjoară.

 

Barbados

Unde să mergi în ianuarie
Din decembrie până în aprilie, Barbados strălucește cu cer senin, soare și temperaturi ridicate. Dacă mergeți în ianuarie, vă veți bucura de soarele iernii fără aglomerația clasică a turiștilor. Tot în ianuarie are loc Săptămâna de navigație din Barbados, care dă startul unei serii de evenimente de navigație în Caraibe.

Nicaragua

Unde să mergi în ianuarie
Începutul anului este, fără îndoială, cel mai bun moment pentru a călători în America Centrală, iar perioada de vârf a vremii din regiune este între decembrie și martie. Dacă aveți ceva timp liber în ianuarie, sfatul nostru este să explorați Nicaragua. Începeți cu insulele sale unice, unde puteți admira unele dintre cele mai colorate păsări din lume, apoi mergeți la Leon și Granada, unde vă puteți plimba și admira minunata arhitectură colonială.

 

Vietnam

Unde să mergi în ianuarie
Vietnamul, ca și vecinul său Laos, este un pariu sigur în ianuarie. Clima este plăcută, uscată și însorită, cu mici diferențe între nord și sud. Nu există încă aglomerație de turiști, așa că aveți șansa de a experimenta această țară populară într-o relativă liniște. Printre orașele din Vietnam nu trebuie ratate Hoi An, Hanoi, Ho Chi Minh și Hue, orașul perfect pentru pasionații de ciclism. Printre frumusețile naturale, Golful Halong, accesibil din Insula Cat Ba, și una dintre cele mai mari peșteri din lume, Hang Son Doong, merită cu siguranță o vizită.

Aveți alte destinații în minte pentru o călătorie în ianuarie? Introduceți datele și locurile de plecare și de sosire în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara ofertele disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.