Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în iulie: destinații de top

Iulie este, de obicei, una dintre cele mai aglomerate luni pentru călătorii, iar vremea este caldă și însorită în multe părți ale lumii. Dacă sunteți în căutarea unei destinații de vacanță în luna iulie, iată câteva ideale!
 

Destinații în Europa

Cornwall, Regatul Unit

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Coasta Cornish oferă cea mai bună climă din Marea Britanie în luna iulie. Plajele lungi de nisip și mareea joasă dezvăluie piscine naturale de piatră, ideale pentru o baie relaxantă. Explorați străzile pietruite din St Ives și gustați crabi proaspăt prinși pe malul mării. Dacă doriți să vă întoarceți în timp, satul istoric de pescari Mousehole este o adevărată bijuterie care și-a păstrat autenticitatea.

Cel mai apropiat aeroport: Newquay

Vezi ofertele de zboruri către Cornwall

 

Apulia, Italia

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Situată în inima Italiei, Puglia se mișcă în ritmul său lent și relaxat. Regiune în mare parte nedescoperită, aceasta a cunoscut o explozie a turismului în ultimii ani. De la excelentele plaje cu nisip fin la tradiția gastronomică a minunatelor produse locale, nu pare ciudat că este acum una dintre cele mai populare destinații din Italia!

Cel mai apropiat aeroport: Bari

Vezi ofertele de zbor către Bari
 

Castellón, Spania

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Provincia valenciană Castellón a rămas mult timp un secret spaniol, o zonă mică și liniștită, cu plaje frumoase, munți verzi și sate medievale, pe care localnicii preferă să o păstreze pentru ei înșiși. Zona a început să atragă atenția internațională datorită uriașului festival de muzică Benicassim (care are loc în iulie). În afară de festival, veți găsi 6 km de plaje și o zonă de explorat, începând cu impresionantul oraș fortificat Morella și numeroasele golfuri liniștite de pe coastă.

Vezi ofertele de zbor către Castellón

 

Stockholm, Suedia

Unde să mergi în iulie: destinații de top
La prima vedere, poate părea o sugestie ciudată, dar vara suedeză este una plăcută. Vremea caldă, cu o temperatură maximă de 24°C, vă permite să vă plimbați cu bicicleta prin oraș și chiar să înotați pe una dintre insulele din apropiere! Când veți înota din nou în Suedia?

Vezi ofertele de zbor către Stockholm

Destinații în America de Nord și de Sud

Newfoundland, Canada

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Deși nu este chiar cald în Newfoundland, luna iulie este începutul celui mai blând sezon de pe insula canadiană. Și pentru că este locul tipic pentru a te bucura de aer liber, maximele de 18°C fac lucrurile infinit mai plăcute. Această parte a Canadei este accidentată și sălbatică, cu mare, stânci și legende vikinge! Aici puteți savura, de asemenea, unele dintre cele mai bune mâncăruri din Canada, de la biban de mare la sturionul acadian, sau arici de mare și midii proaspăt recoltate.

Cel mai apropiat aeroport: St. John

Vezi ofertele de zbor către St. John

 

Peninsula Yucatan, Mexic

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Nu ne referim doar la plajele incredibil de frumoase: coasta tropicală a Mexicului este, de asemenea, o comoară de aventuri. Puteți pleca din Cancun și să vă îndreptați spre Isla Mujeres, unde în fiecare an, în luna iulie, are loc Festivalul anual al rechinilor balenă, iar sute de rechini se adună în larg!

Vezi ofertele de zboruri către Cancun

 

Cartagena, Columbia

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Cartagena este în continuă creștere și se numără, pe bună dreptate, printre cele mai bune destinații pentru luna iulie (când vremea este bună). În orașul columbian au apărut numeroase hoteluri, baruri și restaurante noi, iar bucătăria columbiană este din ce în ce mai populară. Petreceți o zi de relaxare admirând arhitectura colonială a orașului vechi și apoi bucurați-vă de viața de noapte vibrantă!

Vezi ofertele de zbor către Cartagena

 

Boston, Statele Unite ale Americii

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Există puține locuri mai bune de vizitat pe 4 iulie decât Boston, locul de naștere al Revoluției Americane. Nu numai că capitala statului se animă cu sărbători, dar și hotelurile oferă reduceri dedicate acestei sărbători. Cu toate acestea, Boston merită o vizită în orice moment al anului: plin de muzee și galerii, a fost numit chiar Atena Americii! 

Vezi ofertele de zbor către Boston

Alte destinații

Larnaca, Cipru

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Dacă doriți să faceți plajă în iulie, mergeți pe insula Cipru. Cu temperaturi care se învârt în jurul a 30°C, Cipru oferă vreme caldă și o multitudine de activități. Una dintre acestea este explorarea peșterilor marine din jurul Ayia Napa, în apropiere de intrarea în Parcul Național Cape Greco. Iar după aventură, relaxați-vă cu un pahar de Commandaria, cel mai faimos vin de desert din Cipru.

Vezi ofertele de zbor către Larnaca

 

Canggu, Bali

Unde să mergi în iulie: destinații de top
Canggu, o zonă cândva liniștită din Bali, este acum plină de activitate datorită numeroșilor localnici și a afluxului de nomazi digitali din întreaga lume. Pentru a vă bucura de această populară destinație asiatică, nu există o lună mai bună decât iulie, când Bali este cea mai frumoasă.

Vezi ofertele de zbor către Bali

 

Hoi An, Vietnam

Unde să mergi în iulie: destinații de top
În timp ce ploile musonice cad în Hanoi și Ho Chi Minh City, coasta centrală a Vietnamului se bucură de vreme uscată și caldă în iulie. Unele dintre cele mai frumoase plaje din țară se găsesc aici, alături de orașe incluse pe lista UNESCO și parcuri naționale care îți taie respirația. Orașul-port istoric Hoi An, unde străzile străjuite de felinare dezvăluie temple chinezești și case de ceai vechi, vă va face să călătoriți înapoi în timp!


Vezi ofertele de zbor către Hoi An
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.