Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în iunie: destinații de top

Iunie este o lună populară pentru a călători în întreaga lume: vreme caldă, evenimente la începutul verii, zile lungi. Am selectat cele mai bune destinații în care să călătoriți în iunie, de la cele mai apropiate la cele mai îndepărtate.
 

Destinații în Europa

De la insulele mediteraneene la Europa de Nord, iată câteva destinații europene care se bucură de cea mai bună stare de sănătate în luna iunie:
 

Coasta Amalfi, Italia

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Coasta Amalfi este una dintre cele mai frumoase și mai interesante zone din Italia. Vizitați orașul în iunie pentru a vă bucura de vremea de vară (dar nu încă toridă) și pentru a evita masele de turiști care se adună aici în iulie și august. Positano și Amalfi sunt locuri de vizitat, iar Ravello oferă o priveliște unică asupra mării.

Cel mai apropiat aeroport: Napoli - Capodichino
Vezi ofertele de zboruri spre Napoli

Copenhaga, Danemarca

Unde să mergi în iunie: destinații de top

Să ne deplasăm puțin mai la nord pentru un oraș care merită întotdeauna vizitat (dar mai ales în luna iunie): Copenhaga. Unul dintre cele mai verzi orașe din Europa, se bucură de o climă deosebit de plăcută în luna iunie, ceea ce vă permite să vă bucurați de oraș în toate felurile.

Vezi oferte de zboruri spre Copenhaga
 

Ajaccio, Franța

Unde să mergi în iunie: destinații de top

Corsica este o insulă cu două fețe: partea luxoasă, cu iahturi și magazine de designer, și partea sălbatică, cu golfurile sale izolate, orașele de piatră din vârful dealurilor și natura nealterată. Ajaccio este un punct de plecare excelent pentru a explora insula. Iunie este luna ideală pentru o excursie în Corsica, când insula este aproape de vară (11 ore de soare pe zi în medie), dar nu este încă aglomerată de turiști. 

Vezi ofertele de zbor către Ajaccio
 

Dubrovnik, Croația

Unde să mergi în iunie: destinații de top

Creșterea popularității Croației în ultimii 10 ani a fost exponențială, de la o alternativă mai ieftină la Italia la una dintre cele mai populare destinații de vară. Dubrovnik este o destinație ideală pentru iubitorii de istorie și cultură, în timp ce, dacă aveți chef de puțină plajă, Coasta Dalmată nu vă va dezamăgi.

Vezi ofertele de zboruri către Dubrovnik
 

Palma de Mallorca, Spania

Unde să mergi în iunie: destinații de top

Parte a Insulelor Baleare, Mallorca este mai liniștită decât orașul petrecăreț vecin Ibiza. Minunat de variată, oferă sate artistice precum Deià, plaje și golfuri ascunse de-a lungul coastei nordice. Palma este orașul istoric care rezumă perfect sufletul variat al insulei.

Vezi ofertele de zboruri către Majorca

Destinații în America de Nord și de Sud

America de Nord și America de Sud oferă o multitudine de destinații interesante în orice perioadă a anului; să aruncăm o privire asupra câtorva destinații ideale pentru luna iunie:
 

Seattle, Statele Unite ale Americii

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Identitatea unică a orașului Seattle atrage mulțimile din tot timpul anului, dar în iunie este cea mai bună perioadă: de la parada artistică Fremont Solstice Parade la Seattle Pride, iunie este o lună plină de evenimente în Seattle.

Vezi oferte de zboruri spre Seattle
 

Ketchikan, Statele Unite ale Americii

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Pentru cei neinițiați, este vorba despre un orășel din Alaska. Așa e, Alaska! La doar două ore de zbor la nord de Seattle, Ketchikan merită să fie menționată ca fiind una dintre cele mai atmosferice destinații în această perioadă a anului. Situat la cea mai sudică intrare în faimosul Inside Passage din Alaska, orașul este înconjurat de priveliști incredibil de frumoase și de o abundență de animale sălbatice. Nu există un moment mai bun pentru a explora zona decât luna iunie (și pentru a asista la faimoasa migrație a milioane de somoni dinspre ocean spre râuri).

Vezi oferte de zboruri spre Ketchikan
 

Portland, Statele Unite ale Americii

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Cel mai populat oraș din Maine se bucură de o vreme ideală în luna iunie, cu precipitații puține și temperaturi ridicate, ceea ce o face luna perfectă pentru a vă plimba prin vechiul cartier al portului și pentru a vizita cu feribotul Insulele Casco Bay. Dacă sunteți un iubitor de vinuri, în perioada 13-19 iunie, Portland găzduiește Wine Week, o săptămână dedicată în întregime degustării de vinuri.

Vezi oferte de zboruri spre Portland
 

San Miguel de Allende, Mexic

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Sezonul ploios din acest oraș mexican începe în iunie, dar prețurile sunt mai mult decât accesibile, iar temperaturile calde sunt perfecte pentru a admira arhitectura uimitoare din San Miguel sau pentru a explora ruinele din Cañada de La Virgen.

Cel mai apropiat aeroport: Queretaro - Intercontinental
Vezi ofertele de zboruri către Queretaro
 

Cascada Iguazu, Argentina - Brazilia

Unde să mergi în iunie: destinații de top
Formată de peste 275 de cascade combinate, curgerea Cascadei Iguazu este cea mai mare din lume (mai înaltă decât Cascada Niagara și de două ori mai lată). Cascadele acționează, de asemenea, ca o graniță naturală între Brazilia și Argentina și pot fi vizitate din ambele părți. Iunie este o lună uscată ideală pentru a vizita Cascadele Iguazu: puteți admira și fotografia aceste cascade incredibile pe o vreme perfectă (nivelul scăzut al apei împiedică apariția ceții). 

Cel mai apropiat aeroport din Argentina: Cataratas del Iguazú
Vezi ofertele de zbor

Cel mai apropiat aeroport din Brazilia: Foz do Iguaçu
Vezi ofertele de zbor

Aveți în minte alte destinații pe care să le vizitați în luna iunie? Introduceți datele de călătorie și destinația în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara toate zborurile disponibile pentru dvs. în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.