Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în martie

În sfârșit, zile mai calde și ceva soare pentru a sărbători cu o excursie. Dar unde să mergem? Iată câteva alegeri excelente pentru a călători în luna martie!
 

Madrid, Spania

Unde să mergi în martie
Capitala spaniolă scapă de iarnă în luna martie. Un val de căldură străbate orașul, parcurile întinse din Madrid înfloresc, iar localnicii ies pe străzi pentru a se bucura de revenirea soarelui. Temperaturile se învârt în jurul valorii de 20°C (mult mai blânde decât vara), ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de acest oraș minunat pe o vreme ideală.

Vezi ofertele de zbor către Madrid

Irlanda

Unde să mergi în martie
Irlanda este unul dintre acele locuri rare care se ridică pe deplin la înălțimea reputației sale - ce moment mai bun pentru a o vizita decât în timpul lunii în care se sărbătorește Ziua Sfântului Patrick? Nu ratați plajele sălbatice din Donegal și peisajele emblematice din Kerry. Bineînțeles, o vizită obligatorie este Dublin, capitala atemporală a acestei țări incredibile.

Vezi ofertele de zboruri către Irlanda

 

Essaouira, Maroc

Unde să mergi în martie
La câteva ore de mers cu mașina de la Marrakech spre coastă, veți ajunge în frumosul oraș Essaouira, situat pe malul mării și pictat în toate nuanțele de albastru. Litoralul și plajele sale largi atrag turiști și surferi din întreaga lume. Colecția de galerii, buticuri și hoteluri mici unde vă puteți caza și mânca fac din acest loc o destinație chiar și pentru cei care nu sunt pasionați de mare, fie că este vorba de o vacanță de primăvară, fie că este vorba de a descoperi Marocul un pic mai departe de traseele obișnuite.

Vezi ofertele de zbor către Essaouira

Vietnam

Unde să mergi în martie
Nu există un moment mai bun pentru a călători în lung și în lat prin această țară fascinantă. Umiditatea ridicată din Vietnam dispare în martie (este cea mai uscată lună din an), moment ideal pentru a vă relaxa pe plajele din sud, dar și pentru a face drumeții pe munții stâncoși din nord. Pentru a face lucrurile și mai rău, martie nu este încă sezonul de vârf al turiștilor, ceea ce înseamnă că puteți vedea mult mai mult, cheltuind mai puțin!

Vezi ofertele de zboruri către Vietnam

 

Sicilia, Italia

Unde să mergi în martie
Dacă vreți să vă bucurați de soare și temperaturi ridicate în luna martie, Sicilia este o destinație ideală. În martie, veți avea parte de opt ore de soare pe zi și de o vreme temperată de primăvară mediteraneană, ideală pentru a explora orașele baroce din zonă - Modica, Ragusa, Noto - și ruinele grecești și romane. În zilele mai calde, lagunele din Rezervația Naturală Vendicari găzduiesc unele dintre cele mai bune (și mai liniștite) plaje din întreaga Italie, precum și o mare varietate de păsări care se întorc din Africa primăvara.

Vezi ofertele de zbor către Palermo

Vezi ofertele de zbor către Catania


Aveți alte destinații în minte pentru o călătorie în martie? Introduceți datele și locul de plecare și de sosire în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara ofertele disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.