Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Unde să mergi în noiembrie

Noiembrie poate fi prea târziu pentru cele mai frumoase culori de toamnă și prea devreme pentru numeroasele piețe de Crăciun înzăpezite. Dar există destinații care sunt în cea mai bună formă în această lună!
 

Vatnajokull, Islanda

Unde să mergi în noiembrie
În această perioadă a anului, în Islanda, se deschid vizitele la faimoasele peșteri de gheață. Acestea sunt peșteri care trebuie să înghețe pentru a putea fi vizitate în siguranță, motiv pentru care sunt accesibile doar în anumite luni. Unele dintre ele sunt situate la marginea vastei calote glaciare Vatnajokull. Tot aici se află și frumoasa lagună Jokulsarlon și, odată cu primele nopți de iarnă, cresc șansele de a vedea aurora boreală!

Aeroport recomandat: Reykjavik

Vezi ofertele de zbor către Reykjavik
 

Lanzarote, Spania

Unde să mergi în noiembrie
Pentru cei care sunt în căutarea soarelui în luna noiembrie, Lanzarote reprezintă oportunitatea perfectă. Cea mai apropiată dintre Insulele Canare este și cea mai uscată, alături de vecina Fuerteventura: în noiembrie, temperaturile se situează între 16 și 20 de grade, cu doar trei zile de ploaie. Și este, de asemenea, mult mai puțin aglomerat de turiști!

Vezi ofertele de zbor către Lanzarote

 

Atena, Grecia

Unde să mergi în noiembrie
În noiembrie, turismul din insulele grecești s-a închis pentru iarnă, dar viața în capitală continuă. În această perioadă, Atena este una dintre cele mai calde și mai primitoare capitale europene, liberă de aglomerația de vizitatori și mult mai relaxată. Momentul ideal pentru a vă bucura în liniște de marile monumente, cum ar fi Acropole. 

Vezi ofertele de zbor către Atena

Essaouira, Maroc

Unde să mergi în noiembrie
Pentru o explozie de soare în noiembrie, Marocul este ideal, chiar și numai pentru un weekend. Essaouira, în special, este un adevărat deliciu: de la mâncarea locală excelentă până la zecile de galerii independente și buticuri care vând ceramică și obiecte de artizanat local, nu este o coincidență faptul că celebritățile o aleg ca loc de relaxare.

Vezi ofertele de zbor către Essaouira

 

Riga, Letonia

Unde să mergi în noiembrie
Luna noiembrie este răcoroasă în Letonia, dar este o perioadă excelentă pentru a vizita Riga, deoarece sunt multe de făcut. De fapt, 18 noiembrie este Ziua Independenței Letoniei, o sărbătoare națională celebrată cu concerte, expoziții, parade și un marș cu torțe pe străzi. Întreaga țară prinde viață spre sfârșitul lunii pentru acest festival, așa că nu există un moment mai bun decât noiembrie pentru a o vizita.

Vezi ofertele de zbor către Riga


Vă gândiți la alte destinații de călătorie pentru luna noiembrie? Introduceți datele și locurile de plecare și de sosire în formularul de căutare din partea de sus a paginii și vom compara ofertele disponibile pentru dumneavoastră în câteva secunde!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.