Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul

Fie că este vorba de un toast cu prietenii, o petrecere în oraș sau o cină intimă, toată lumea plănuiește ceva special pentru noaptea de Revelion. Iată care sunt cele mai bune destinații pentru a sărbători sfârșitul de an!
 

1- Sydney

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul
Una dintre cele mai bune destinații de Revelion, Sydney oferă o experiență incredibilă tuturor celor care își doresc o noapte palpitantă în noaptea de Revelion. Focurile de artificii de deasupra portului Sydney sunt un spectacol încântător și multe agenții oferă un serviciu de închiriere de bărci pentru a urmări focurile de artificii din apele portului. Un Revelion plin de strălucire și spectacol.

2- Dubai

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul
La sfârșitul numărătorii inverse, Dubaiul se aprinde cu focuri de artificii și spectacole de lumini magnifice. Mulți oameni se adună la fântâna din Dubai, pe malul apei, pentru a urmări unul dintre cele mai bune spectacole de lumini din lume sau pentru a admira focurile de artificii de pe Burj Khalifa.
 

3- New York

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul
Mii de oameni se adună în fiecare an în New York pentru a asista la iconicului salt al globului de cristal din Times Square. New York-ul fascinează oamenii și cu focurile de artificii hipnotizante din Central Park și din portul New York. New York se numără cu siguranță printre cele mai bune locuri pentru a sărbători Revelionul, deoarece oferă opțiuni aproape nelimitate pentru petrecerile de sfârșit de an. Puteți face o croazieră pe un iaht de lux pe Staten Island sau puteți savura un pahar de cocktailuri în timp ce vă bucurați de priveliștea orizontului sau puteți petrece nebunește în orice bar sau club din New York.

4- Paris

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul
Parisul este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru Revelion, mai ales pentru cupluri. De fapt, spectaculoasele focuri de artificii de deasupra Turnului Eiffel fac atmosfera foarte romantică. Pentru numărătoarea inversă până la sosirea noului an, locul de neratat este Champs-Elysées, unde mii de oameni se adună pentru a sărbători împreună sosirea noului an. Dacă vă plac spectacolele, nu ratați petrecerea de Revelion de la Moulin Rouge, unde puteți asista la un spectacol uluitor susținut de diferiți artiști și muzicieni.
 

5- Londra

Cele mai bune destinații pentru a sărbători Revelionul
Sărbătorile de Revelion din Londra se desfășoară în stil mare. Râul Tamisa este luminat de minunate focuri de artificii: intrarea în zona principală este contra cost, în timp ce din locuri precum Primrose Hill și Greenwich Park focurile de artificii pot fi admirate gratuit. Orașul este plin de petreceri interesante cu șampanie și muzică, dar cel mai memorabil moment al Revelionului la Londra este numărătoarea inversă la Big Ben, simbolul emblematic al orașului.
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.