Navigatorul este învechit!

Actualizați navigatorul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați navigatorul acum!
Comparați zborurile
Din cauza COVID-19, este posibil ca pentru datele selectate să nu existe rezultate. Vă sugerăm să modificați datele.
Selectați orașul de plecare
  • Cele mai recente căutări
Selectați destinația
  • Cele mai recente căutări
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Căutați un zbor doar dus?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Clasa și pasagerii
Clasa
Economic
Disponibil numai pentru clasa economică
Numărul pasagerilor
Adulți
{{ adults }}
Copii
{{ children }}
Bebeluși
{{ infants }}
  • Compară cu:

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie

Călătoria cu animalul de companie poate fi dificilă, așa că am selectat câteva dintre cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie pentru a face călătoria cu prietenii tăi animale ușoară și plăcută!
 

Ljubljana, Slovenia

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie
O bijuterie a Europei Centrale, capitala pitorească a Sloveniei este o destinație ideală pentru o vacanță cu animalul dumneavoastră de companie. Pe lângă faptul că sunt acceptați în siguranță în hoteluri, restaurante și în mijloacele de transport în comun, în centrul orașului veți găsi două parcuri minunate pentru câini, unde vă puteți lăsa prietenul dumneavoastră cu patru picioare să alerge liber. Pe de altă parte, în afara orașului, veți găsi locuri precum potecile din jurul lacului Bled sau cascada Savica, destinații ideale pentru o excursie în afara orașului.  

Vezi ofertele de zbor către Ljubljana
 

Zurich, Elveția

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie
Zurich este o destinație ideală pentru o vacanță în care se acceptă animalele de companie. Animalele de companie sunt binevenite aproape peste tot aici! Veți vedea câini peste tot în Zurich, de la restaurantele de lux până la magazinele din centrul orașului. Nu este deloc dificil să găsiți unități de cazare care au o politică de acceptare a animalelor de companie și care sunt permise chiar și în mijloacele de transport în comun. Practic, poți face liber tot ce vrei în compania prietenului tău animal!

Vezi ofertele de zbor către Zurich

 

Riga, Letonia

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie
Letonia este una dintre cele mai prietenoase țări din Europa cu animalele de companie. Majoritatea hotelurilor și restaurantelor au politici foarte prietenoase cu animalele de companie. Singurul dezavantaj este că bisericile, muzeele și galeriile nu permit accesul animalelor (de regulă), un defect care este compensat de numeroasele parcuri și zone publice, locuri ideale pentru a petrece timp în aer liber cu prietenul tău animal, precum și de numeroasele trasee din împrejurimi. 

Vezi ofertele de zbor către Riga
 

Palermo, Italia

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie
Capitala Siciliei și un oraș minunat de artă și cultură, Palermo nu duce lipsă de nimic pentru a deveni o destinație de vacanță pentru toate gusturile. Există numeroase facilități care acceptă animale de companie și un loc de joacă original destinat exclusiv câinilor. Chiar în afara orașului se află și minunata plajă gratuită din Balestrate, unde vă puteți bucura de soarele și marea Siciliei împreună cu prietenul dumneavoastră de companie. Palermo a fost, de asemenea, primul oraș din sudul Italiei care a găzduit un Cat Café, un bar deosebit, foarte popular și apreciat în Japonia, unde poți bea o cafea sau o prăjitură în timp ce îmbrățișezi pisicile care, practic, trăiesc acolo!

Vezi ofertele de zbor către Palermo

 

Paris, Franța

Cele mai bune destinații prietenoase cu animalele de companie
Orașul farmecului, al luminilor și al iubirii, dar și unul dintre cele mai prietenoase orașe cu animalele de companie! Parisul se mândrește cu peste 200 de restaurante, cafenele și bistrouri care acceptă animale de companie și nu mai puțin de 400 de parcuri! Și chiar și când vine vorba de hoteluri, Parisul oferă frumusețea a aproape 900 de unități care acceptă animale de companie! Practic, oriunde mergeți, vă puteți lua prietenul animal cu dumneavoastră. Atenție doar la vizitele la monumente, deoarece, din păcate, unele nu acceptă animale din motive de siguranță.

Vezi ofertele de zboruri către Paris

Doriți câteva sfaturi despre cum să călătoriți cu prietenii voștri animale? Aruncați o privire la ghidul nostru de călătorie pentru animale de companie!
Găsiți-ne pe
Înregistrează-te gratuit pentru a primi ultimele actualizări de călătorie.
Clic pe Permite când apare mesajul despre Notificări.